[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (2) | m底必玩超難+經典

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
佢一開波太屈機
Design 個個人有冇試過升滿d國家要用幾耐先儲夠錢
D錢難賺到
換完之後你當只係換左d砌icon既element,之後你要砌好做一個icon先可以係出面用,要砌icon既話你換完d element之後係最右上角(銀幣隔離)個制禁入去砌
搵到了thx 原來要join nso先
打到去有度,無啦啦有個個頭勁多星星的紅頭女仔出現....
果下我覺得條友係極度可疑......無啦啦彈出來。同之前殺老母個神秘人身形勁似。唔知係咪專登
想問有無巴打知村民努力才能同星玉加護有無得重疊?
無玩過火紋,但買左
如果無玩過,會唔會唔知邊個角色比較強?
請問有無手足知12章 救得曬村民同救唔曬既分別?
琴日12點打神龍之章,諗住帶人升,re 2輪再正選上場,最後都係靠主角回避劍加封路2T先搞掂,打左成3個鐘
困難經典,未攞大王子
啲人加密係咪特登撳少過四次
冇左d戒好撚難玩
照計應該可以疊
睇最新測試村人個人技係class growth rate x 2,Tiki果招係直接+15%
唔知呀新角色,我都買左未玩,不過飛馬同盜賊都要練一隻,其他睇樣
豪華版個驚盒同poster都好靚
我想問點樣快啲儲SP?

再移動好貴

好難儲
同問
已經死剩一件
過關後散步同救到嘅村民講野,佢地會將身上嘅道具比你
死咗果啲應該唔會出現…啩
5000 15000 25000 50000
最後送S級武器
呢關我記得一開波freeze咗下邊果隻雷劍佬就好易救晒
啲村民唔喺敵人攻擊範圍內就唔會亂走
想問啲錢點賺,就黎水都冇錢買
左邊主角頂一路無雙
右邊路易大哥tank最前
有強逼症鍾意升滿呢d upgrade
已經一把武都冇升過all in晒俾國家
淨係買轉職證
都仲未升到一個5lv
今集唔去打d咩訓練同埋遭遇戰係勁難有$$買大師證同回血野都買窮
Yunaka兩次負責做煮飯婆都出G Rank,救命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞