【I/A】守望傳說 Guardian Tales(85) 新聯動《勇者鬥惡龍:達伊的大冒險》part 2

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
淨返1個位
巴打你已經申請咗?
唔好意思想問清楚少少,
其實係咪要買 飛躍成長禮包1 ?
我見呢個可以自選一隻英雄+一件專武
活動送個啲專武係咪應該直接拎黎換魔金
除左零/微課新手可以突破用黎升基地 應該都係換魔金
明白 thx
而家愈黎愈覺得似龍絆,似行緊同一條舊路咁死法
比龍伴好D,龍伴既話你玩唔掂,就做唔到武器,角色就唔夠攻擊力,打唔到下一級既關。

但守望既成就,你唔打都無關痛癢,唔影響你角色能力。
但聽聞農得好勁,我而家打到世界5,其實好多野都未開放
巴哈已經有篇文屌鬼,話出D新MODE又垃圾,主線又拖,唔知想點咁
不過可能好龍絆好少少,龍絆係換左人之後課完金都同冇課金冇分別
其實成就系統都係得啲頭像、造型同埋居民呢啲外觀嘢攞
又唔係好關隻game嘅壽命事
點解巴哈會有咁多強烈嘅負面意見
唔清楚,可能課好多又不似預期?
不過暫時其實算好玩,係之後唔知點發展
好似話巴哈D人咁嬲應該係唔捉外掛
呢排有啲咩新模式除咗個人討伐之外
個人討伐都係一個禮拜三場啫
再早排出嘅團體3v3就係7日打1場 咩牌都有300石
主線就真係慢嘅
不過就算唔出主線佢起碼都有啲新嘅故事模式玩吓 好似夏天故事 小紅帽外傳 合作故事之類
嗰啲都有畀心機整
守護依家出果個 個人討伐(打到80lv 就夠)同埋 成就,基本上唔影響你角色能力,就係拎少左啲skin既野。拎到就威啲,拎唔到 都無所謂既野。,所以個本質上同龍絆好唔同。

龍絆,拎唔到上一級武 就唔洗旨意打下一級 或有人join你玩 每次打boss都要上網睇下攻略,記得攻擊次序,我果時玩到牙高就半棄狀態
龍絆一出個陣其實唔差,不過...算啦
巴哈仲有講話呢隻同龍絆都要唔太適合手殘黨
要避招咁話
台仔 打機好有熱誠 同好認真家,你試下去巴哈問下野,一班老Patpat 即刻衝出黎 插你 又唔爬文,靜係識做伸手黨。
如果係唔捉外掛咁就唔同
雖則遠遠唔及csgo 食雞 lol嗰啲多人競技開外掛咁嚴重影響隻game
但係唔捉就係大仆街
我估外掛應該多數用喺個人討伐同遠征嗰度 嗰啲我不嬲都係hea打冇留意開
星期一喺白金1打3v3又好似冇撞到
我隻手殘殘哋都覺得守望唔算難
有時候主線真係打唔過都係食1~2次石就搞掂
90石比起佢每星期派嘅石真係甚麼也不是
其實都派好多石
岩岩又派,都唔知咩活動
認真爬過下巴哈啲留言
大部份屌成就系統都係屌難度太高太肝
認真啲睇就會發覺大部人都係自稱休閑玩
手殘又唔想哂時間去練技巧
又屌開服玩到以家都過唔到成就
問多兩問就話自己一直以嚟都係輕鬆玩 無搞過圖鑑
見過有啲仲屌每日要用半個鐘解日任係好肝

BossRush真係理解唔到邊度肝
唔追排名嘅話每星期打三場就收工
卡瑪遜每星期打八層又話肝
遠征係衰在每日要打一場先可以掃蕩
今日先見到個話公會掘礦要每日掘3下好肝
對佢哋嚟講應該最好登入就送小公主最好

不過主線出得好慢就真 差唔多大半年先出一章新
都唔明成就、br有咩好屌

成就獎盃就算有角色係農場到咪又係行行企企 重複幾句台詞 完全無互動
巴哈好多人講到無獎盃就世界末日 講真有幾多人真心玩設置農場先
我諗多數人掛未騎每日掃資源就算
圖鑑加成咪仲仆街又唔見人屌

br又唔明有咩好屌 每星期幾分鐘掃一掃就有召令、覺醒石 根本fat fat
卡馬遜咪仲哂時間
佢地屌嘅方向好無謂 所有野都要100%先啱心水
br要屌都屌佢冇新意 硬塞無謂內容
不過養生角度係平靚正
公會暫時滿人
會友鏢局
今季結算排25名
招1個會友加入
89boss日總傷5000萬

有意TG體檢
https://t.me/GTHK_FOE

招1個完季入
其實守望算休閒啦 成就想比心機玩咪玩 又唔影響能力 仲要hea玩都成日有石收 都唔明屌乜

根本就有班人想棄 就出來唱衰 等多d人陪佢地棄
心聲 你要養生玩覺得肝咪唔好打d 新mode慢慢等主線,唔明有乜好屌

又要懶又想貪獎勵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞