【I/A】守望傳說 Guardian Tales(85) 新聯動《勇者鬥惡龍:達伊的大冒險》part 2

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
官方應該都知隻驚最吸引人就係主線劇情
主線完咗嘅話一定大把人退坑
好明顯佢以家個主線係專登拖長嚟出

主線黨表示隻驚除咗主線劇情 其他系統都出得好差
唯一好玩少少嘅世界探索又出得hea
真正趕客係主線唔好好搞
又係咁開新模式同系統
原本日日要做嘅功課就多咗
但完全無新鮮感(係呀話你呀boss rush)
成就系統又係得個望字
想問吓羅馬進攻用普屬
公主 未騎 狐狸 最後一隻用阿婆或者偶像分別大唔大冇練偶像 唔知值唔值得為咗打羅馬升佢
同埋洗船長鏡盾點洗先最慳洗石
而家差一把暗屬嘅

配音好正
想問14天既咖啡訂閱,每日拎果100體力有冇得儲起佢?
2個星期後應該有進化石加倍,想到時先拎啲體力
唔拎既話好似會入信箱倒數(好似係)
利申:未課過
可以 全部唔拎等入信箱
除左公主同土神 有邊隻值得升爆先
莉娜
水魔
99+天使or土羊+土弓or未騎+普狐
同意 而家勁多嘢做
有99 土羊 土弓
但3個都冇專武
你依家有幾多里程
可以等下個月開完魔金箱唔中就換2把土屬專
Push
我就相反,每日登入掃蕩就完,無乜野搞
想快啲出新野
已滿 求其他公會收留
新模式
虎爺 J爺幫吓手
我覺得唔洗特登升隊普隊打,不如升依家主流 土坦/土姐 配你已練好既隊伍玩重好。

暗鏡盾都係比暗坦打討伐用姐,你洗滿攻,技傷同CD就夠
但係個盾要洗暗攻14-15%好睇運
我驚用好多洗石 諗緊唔主控佢 求其用鋒刃盾加攻擊就算
其實土坦 土姐係咪真係好勁我見好似越嚟越多人有擺 有啲咩咁勁
我未諗升土坦住 因為精華唔夠多 同埋之後可能有其他2星嘅強化
土姐可能等下次pick up試吓抽 依家得把專
鏡盾多12%技傷喔,又時暗坦又會做隊長,所以CD都好緊要

土坦 提高全隊生存率麻,不過如果你唔係打名次,其實又唔洗特登升佢地,而且土坦同土姐好食圖鑑
食圖鑑就咪預我
我玩咗咁耐 除咗會用所以滿覺醒嘅角色之外 淨係覺醒過一隻1星儲圖鑑 同埋隻畀我重置咗嘅鹿
完全唔知由邊度開始升同點升
想打入頭10,你就要出下力 升下圖鑑啦
就黎可以抽野,大家準備好未
新池嗰5隻嘢可能得白虎有用
我都係單抽住波普先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞