【I/A】守望傳說 Guardian Tales(85) 新聯動《勇者鬥惡龍:達伊的大冒險》part 2

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
以前試過連續3~4期都出新角喎ching
咁咪多多石都唔夠抽
只抽勁角
做個統計,有幾多人冇抽今次合作角?(單抽唔計)

有抽
唔抽
抽齊兩隻角但無抽專
我每日單抽,暫時一隻都未中 如果中角/專就補埋另一邊,唔中就由佢
依加個農場好似垃圾堆咁 太多裝飾但空間太細,d 野迫埋亂咁起
抽齊連專,做園丁,清下後花園既草呀,石呀咁,好用到呢
新手想宜家入坑 建議淘個初始帳玩定點
點解唔計單抽
我差唔多100抽冇白盒 之後單抽中咗達伊
諗住單抽到最後一日先all in
仲快過未騎 狂熊貓?
係限定面前 其他什麼都不重要,同時間係唯一既存在價值
我覺得自開一個開心啲,如果你肯花錢,一入去頭十四日 有幾個自選包,直接課成隊配埋專武
其實大約要幾錢
我玩嗰陣冇得買 有啲好奇
要等新入坑既朋友仔答你
只有單抽同免費50抽
淨係中達伊

無睇勇鬥無咩感覺,又唔勁,點抽得落
估唔到咬得咁緊,差唔多5050
兩個
原來超過一年冇出新外傳了
依個合作真係失敗,連限定都有一半人棄抽
耐到都唔記得有依樣野
應該揀邊隻英

目前黎睇,我比較推薦依四隻

1.呀伯 萬能角,又打得又補血
2.天使 又係打得又補既 輔助角
3. 水鐮刀(水魔神)公會討伐界新星,擁有打公會討伐必要既降防能力,同時自己超高傷
4. 暗角機械人,裝劍就係坦角,裝槍就係輸出角,無論討伐,羅馬,Pve 都用得著

另外 最重要末來公主 主線會送,但武器就需要買pass 既

所以武器方面,呀伯同公主都係必須,暗角機械人最好換把槍專武,天使同水魔神 就盡量課到就課啦。

想知佢地專武係乜 可以去圖鑑-》道具搵到資料
其實我覺得新手最好選擇應該係土神
因為其他三隻冇咁好
得土神可以打曬所有模式 又容易用
其實暗坦都好重要 但係要2把專 而且開頭練公主之外嘅坦有啲蝕底
得土神同公主可以打晒咁多mode,其他角色都偏向其中一mode,而且都需要有一隊人既配合先發揮到作用,所以推薦D能力比較突出,做隊長既角又可以玩遠D角比佢,其他就慢慢抽齊佢,咁慢慢成形。

暗坦有左槍形之後就同公主無衝突,依家係羅馬/討伐既輸出手黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞