【I/A】守望傳說 Guardian Tales(85) 新聯動《勇者鬥惡龍:達伊的大冒險》part 2

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
有無人load唔到入參與裂菊
你留低係度 睇吓有無通知
小妹招fd 子,有興趣 tg

https://t.me/akaklolll

利申:新手+冇朋友

今期既成就已經搞掂晒
重差400 就多一個居民搬入後花園
推一推
Push
屈機
遺物基礎能力應該要咩好? 攻擊力、技傷定暴擊?
我會杯就暴,書就攻。技就洗比特定角色用,例用土羊依啲技傷角,或羅馬裝小公主既角
Push
會友鏢局
今季結算排25名
招1個會友加入
89boss日總傷5000萬

有意TG體檢
https://t.me/GTHK_FOE
如果係隊長技傷效益會好d
Push
過年無人玩

實質上 合作嚇人一班人
個合作真係
有咩問題
期望落差掛 儲咁耐石出兩隻廢既

btw如果佢肯搵d受歡迎d既ip 應該會彈番起既
有無100up公會 收總傷3e既人
Pin果個?
課課課
係囉,角色都唔勁都算,連上場用既機會都無。如果按動畫劇情黎講,兩隻色都係好前期階段,重以為男主 最少比個龍紋解放,點知 乜都無,上年一隻做倉管,今年兩隻齊齊入倉做倉管
Push
其實隻驚係咪已經邁入黃昏
未到黃昏嘅,個個都想睇主線點發展,實有人玩落去

但d 合作真係好趕客 合作不嬲可以用黎引人入坑,隻合作角抽完攞黎擺用都用唔到,咁邊個會想抽?

上年莉娜一出稱霸羅馬,見到好多新人入坑,今年呢? 單睇連登完全唔覺有新人因為今次活動入坑,活動嘅定位錯晒,仲揸住驚限定角太勁所以特登整廢佢呢d 理由 捉錯晒玩家心理,毫無商業視野,咁落去少人玩真係自己攞黎
我又唔覺合作太趕客 最多唔抽慳返d石

覺得隻驚係放太多時間係d無關痛癢得嚟又提唔起玩家動力嘅系統搞死多

天空塔/屬性塔/卡馬/遠征/PvP/羅馬/釣魚/戰棋/公會戰/3v3pvp/魔王rush/公會小遊戲/萬鳩幾樣野 有幾多樣係會提起勁日日想做 就算開頭有趣但玩多幾次都悶啦

咁多系統搞到自己唔夠資源update原有嘅野
樣樣都係做一半就放係度 好似漁翁撒網咁睇下邊樣屎忽撞棍有人啱玩就做邊樣 冇新玩法/改變之餘又增加自己工作量先係個死循環

以上都唔屌佢故事愈出愈慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞