盧瀚霆,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你?

543 回覆
3274 Like 397 Dislike

肥薑係唔成熟中二病
呢隻anal係八婆攻心計扮哂野既不男不女
睇到勁唔順眼
尤其佢e起牙/單眼既表情
絲都係咁話
希望佢快d收皮 唔想再見到佢
push
呢個許廷鏗fans走去開音樂page,你覺得會持平咩?
好認同,唱歌難聽,又假又扮野,佢所有嘢都好噁心
死gay lo
關咩事
梗係關事啦,一個樂評人基本嘅嘢,就係要對所有歌手都係有中立嘅觀感,先會作出誠實,同埋中立觀點嘅樂評,但係以上嗰位,佢本身喺TGgroup嘅言論都係好討厭Anson Lo,加上佢係許廷鏗嘅Fans,佢偶像次次出新歌,第一時間都搵佢做訪問,我認為佢因為Anson Lo 比佢偶像受歡迎嘅情況,因為妒忌而作出嘅抨擊。
所以上面嗰篇樂評完全覺得係冇持平嘅成份
(利申,我完全對Anson Lo冇任何喜歡同討厭嘅感覺)
咁同留言d人唔鐘意gaylo有咩關係

都2023年啦,仲講緊咩偽中立言論
邊個偶像都好啦,正常都唔會對班垃圾有好感啦
因為佢出名叫「私怨音樂」
成班黨羽喺tg圍爐谷胡亂攻擊自己睇唔順眼嘅歌手

利申:反鏡+反私怨音樂
不嬲都係私怨音樂
成班黨羽不停攻擊自己睇唔順眼嘅歌手

利申:反鏡,反私怨音樂
唔係雙性戀 係gay

[出櫃] 重溫 Anson Lo當年出櫃訪問原文
https://lih.kg/jqcApS
余迪偉公開屌爆艾粒……
https://lih.kg/zkjwGgX
#495 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

自己話人笑人gay就唔好講anal啦
但佢有同過女拍拖
其實大部分同性戀既人都因為各種原因(迫被歧視/唔想出櫃/唔敢比家人知/唔可以比其他人知/自己想試下可唔可以變直/未知自己中意同性)而同異性拍拖/結婚。大陸有幾千萬個同性戀者同異性結婚。

Anson和Kalok一直都愛得高調,經常在Instagram上「放閃」,問到他們在承認自己是同性戀時有沒有甚麼心理壓力,Anson就說自己並沒有,但Kalok在初時就顯得有點尷尬,「因為我在跟Kalok拍拖前一年已經確定自己是同性戀,但Kalok在認識我時仍然在跟女生拍拖。」「對,所以當我第一眼看到Anson時,已經感覺到那種與別不同。我以前跟女生拍拖感覺就只是單純覺得大家興趣相同又有話題,但愛情並不只是這樣,所以看到Anson後我由從前在愛情中是被動的人,變成主動去追求。」「最初拍拖我跟Kalok說想拖手,他也會覺得尷尬,還說笑警察會拉我們,但在我強迫下他最後都習慣了在街上拖手的行為。」Kalok笑著補充:「的確街上會有人看著我們,有些目光也很不友善,但其實更多人是在做自己的事,根本沒空理會我們。現在我採取的方法是正視他們,讓他們知道我並不害怕或尷尬。」「相信很多同性戀者都會面對過摸索的階段,因為我們一直跟著社會規範的想法去走,我以前也試過跟女生拍拖,但最後發現真的不適合自己,我想做回真正的自己,不想再跟社會或父母的方向走。」Anson說道。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞