盧瀚霆,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你?

543 回覆
3274 Like 397 Dislike
[出櫃] 重溫 Anson Lo當年出櫃訪問原文
https://lih.kg/3230876
好想改用智方便認證投票, 睇下到時有冇人幫 老人家登記

sms 號碼求其上網都買到

香港豬閪伯格aka蜥蜴人
我反而寧願睇佢
起碼佢跳舞係有力 肥姜乜撚都唔得 跳舞又hea到
姜嬸同神徒大戰先最好睇

Soching unfollow佢係岩
呢樣我就覺得應該係公司要佢咁做
有冇諗過你偶像點解咁黑人憎
又樣衰 跳舞成日剩係識屌地下
唱歌難聽已經係應該要收皮啦
叫下你個偶像唔該練下歌唔好掛住做廣告從業員先啦
反姜就唔可以反AL?
push
Anal最叻就係屌地下
有一樣野好佩服anal 就係佢個髮型同條的水
打風都唔甩
你照下塊鏡就明點解冇人覺得你靚仔
個鼻真係…..好心整過佢啦
見到來來去去話佢唱樣衰,咁靚唔靚係見仁見智。
話佢唱歌難聽走音,有啲的確唱得差,但都有好多表演起碼合格,尤其係連續跳唱幾首歌都夠氣冇喘冇失準,有唱家班歌手跳唱咗一首歌就喘到話要抖吓先可以繼續講野同唱歌。佢主打跳唱起碼都有練氣,好唔好聽就主觀。
話佢啲ig po 同stories,本身都出俾佢啲fans睇啦。唔係佢既fans又要咁留意又要鬧真係辛苦晒。
話佢人品嗰啲,全部都得個講字,起碼隊友之中Jeremy同Edan都講過同佢最friend,而且呢啲全部都同佢工作態度冇關。
係街邊見到啲anal fan屎都係一班甩皮甩骨既中女呀嬸
口口聲聲話覺得anal跳舞好點點點
試下搵八兩金咁既樣去跳舞 佢地又追唔追?
即係證明佢地覺得anal好靚仔
哇成班中女呀嬸入緊黎駁
駁都改變唔到anal連做一個歌手資格都冇既事實
佢冇扮喎,首歌講緊佢初戀同女仔拍拖,佢個訪問都係話佢之後先發現自己取向啦,好多都唔係一開始就清楚自己鐘意男定女。
Anal整完個鼻
建議整埋對耳仔執番上去啦
真係大推 講出心聲
佢自己咪繼續對住班傻西鏡粉 繼續當自己男神
繼續好辛苦都要支持住安慰自己囉
其實盧生你可以唔洗咁辛苦
因為除左班粉 無人想見到你
其實我討厭多過姜
佢太做作
其實啲fan屎入黎駁係咪會以為改變到人地憎anal既睇法
你地入黎咁樣仲令人想屌柒多佢幾錢重
城城一代型男 後生重要好靚仔添
唱歌一定都好聽過anal囉
跟本就係佢放風
睇日本個次就知咩事啦
又鐘意抄人
抄隊友拍youtube整嘢食
抄隊友出衫
笑死
佢係好似鏈住個鼻唱歌咁,其實佢之前個樣自然好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞