盧瀚霆,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你?

543 回覆
3274 Like 397 Dislike
唱成咁都做好本份
其實當佢係女咁睇就無咩問題,呢d係普通港女性格啫,不過唱歌係幾難聽,跳舞都有練下,肯用力啦
衰過港女好多
屌你咪撚copy Eason個post嘅reply啦Anal唱歌咁撚shit
篇野唔夠力同細節
小瑕疵
睇調教你mirror 根本啲私追一出現個個隊友都覺得係佢放風
之前日本返嚟打卡個單嘢又係好癲
珍,除咗唱歌難聽同霸撚住個男歌手獎之外,其他都係啲冇咩道理反嘅嘢
姜濤柒啲,起碼AL跳舞好睇,肥姜性格有問題,又唔努力,得把口
呢個真
AL跳舞擔當嘅話,姜濤係得把口擔當
仲有世界級拉闊青春頌
走音呢個咁嚴重同明顯嘅問題先唔講

成個live係咁搖個人 又伸脷又剩
嘔心到仆街 完全唔夾首歌

走晒音都仲可以擺到一副好自豪嘅樣
其實都幾佩服
其他歌手走音都會尷尬笑一笑講對唔住
佢仲可以show到一個做得好好 好型嘅姿態
都唔知話佢「專業」定厚面皮

成條片睇30秒已經尷尬到忍唔住熄咗
想笑多幾秒都唔得 好撚難頂啊屌

https://youtu.be/xYe4cS7FolI
d快歌首首噪音都做好本分?
肥姜之後到死基佬
呢個先機心重
少少唔舒服見人地腳傷即刻扮胃抽筋搏可憐
有試過胃抽筋嘅都知一痛就痛到郁唔到標冷汗

之前返港又扮嘢打卡引fans去機場

再最初自己爆工作點地引fans再扮無辜屈係ian背後搞事

條友最識扮嘢搏同情又最叻搞分化

姜濤都係自己弱智啫
但起碼冇機心唔會出賣隊友
跳舞好睇?
扭屎忽摸鳩擘腳就跳舞好睇
你望下AK跳舞就真係型喇,無咁多多餘/太用力既動作
如果同姜濤比,佢算係咁
隻肥姜唔只肥,仲得把口,唔尊重音樂,你有冇見過AL衝落台鳩叫
即係就算AL唱得唔好,但係我起碼覺得佢係一個表演
但係肥姜佢唔係表演,係唔尊重個show
拎佢同肥姜比
教主好嘢!陳蕾世一!邊個唔同意就係藍屍熱狗!
齋講樣嘅話,姜濤好過佢好多,起碼正常人樣

anal本身樣衰,整完更加樣衰
一望佢個樣就覺得好唔舒服
唱錄音室作品嘅慢歌都fail
唱到冇嚟神氣咁
你唔拎佢同error個肥仔比?
邊個跳舞好睇 明眼人實分得出
演唱會 唱到走哂音 係咪本份?
勁乞人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞