盧瀚霆,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你?

543 回覆
3274 Like 397 Dislike
老實講,比起個隻肥姜我更加唔鐘意呢個濕鳩教主盧瀚霆,好簡單有幾個原因。

1. 唱功唔得,妄為歌手

作為一個歌手,你唱歌真係好難聽,唱歌成日好似冇氣咁,又冇力。認真你唱唔到嘅話,就學吓你啲隊友出啲慢歌企喺度唱咪算囉,你又要學人出跳唱,又handle唔到兩樣嘢,冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽啦。
呀唔係,差啲唔記得你企喺度唱都唱得唔好。
https://youtu.be/qz0bEdZ20F0
0:58 我真係聽撚到半死,chill club 已經幫你tune唒音都掩飾唔到你唔夠氣,
能(吸)令(吸)我(吸)半(吸)死(吸)
你已經企喺度唱都可以唔夠氣,究竟你憑咩叫自己做歌手?

𠮟咤你攞我最喜愛男歌手,雖然真係好唔想聽你唱歌,但諗住聽吓你有冇進步啦,仆你個街你同我咪嘴??
https://youtu.be/ZVCPQytCLDI
求撚其唱咗個幾句英文之後3:20開始咪嘴
屌我睇咗咁多年叱咤真係第一次見有所謂嘅「歌手」咁光明正大咪嘴,我寧願你炒車都好過咪嘴,咪嘴根本就係唔尊重個場合。
唔該你要對得住歌手呢個稱呼就去練吓歌啦,出道咁多年毫無進步,仲要咪嘴,不知所謂。

2. 整容過度,塊面膠過塑膠

都聽過好多人講話你有整過個鼻,如果整得好睇唔緊要呀,問題係你整得唔好睇啊。唔知係打針打上癮定點,個樣越嚟越膠同硬化,加上你啲表情真係好造作,每次見到都唔開胃。如果你係靚仔嘅,咁周街都係你啲廣告我都覺得冇乜所謂,但問題你真係唔靚仔呀嘛,仲要成日行到邊就見到邊,真係搞到我好撚辛苦啊!!!

3. ig做報時訊號,去到邊都打卡

日日都係到post story 認住個鐘,我自己唔知幾點咩洗撚你提。你啲神徒鍾意,唔緊要,係我自己覺得你煩姐,我unfol你。但你使唔使去到邊都要post ig,搞到啲私追知道哂你哋啲schedule跟住哂,影響埋其他同你一齊工作嘅人/成員。老實講,啲神徒最聽你話嘅,你作為佢哋神聖嘅教主你都唔控制吓佢哋,咁仲有邊個搞得掂佢哋?你隊友肥姜都有post過吓story屌柒啲私追,你就乜都唔做仲繼續定時update自己係邊。認真你自己唔介意有班fans跟住唒唔代表同你做嘢嘅人唔介意㗎。
之前你哋拍調教你mirror 又係一班fans跟住唒,影響拍攝同居民,你作為上鉉一aka我最喜愛男歌手,個度一定有你啲神徒啦,但你就由得你啲隊友做醜人出嚟屌柒佢哋,自己就扮無辜,最後你啲隊友就俾私追鬧,你又唔關事啦。
老實講你覺得自己真係冇責任咩?如果唔係你咁樣縱容你班神徒,佢哋點會越嚟越黐線?

4. 虛偽,紅咗就企圖抹走過去

我唸有啲人都知你全民造星之前已經係一個少有名氣嘅dance tutor,所以當初你去全民造星都好多學生幫你投票,但冇諗過你出咗名之後就將之前教班嘅ig post del唒。宜家俾人知你之前做tutor好失禮你咩?當啲學生condom? 老實講我覺得你之前跳舞仲好睇過宜家,起碼你之前跳舞係會feel到有火,宜家次次上台都冇力hea9大家咁。大家都係tutor,你隊友Stanley 都會將自己之前隊crew名放喺ig bio,但你紅咗之後好似想完成抹走過去咁,同以前嘅tutor fd 都冇乜往來,宜家係教主唔認得人?

其實仲有好多嘢,例如你班神徒真係好撚乞人憎,你實力唔夠,但成日講到你世界第一咁,又周圍踩低其他歌手捧高自己教主。唔好以為唔係你做,你就冇責任,有點嘅idol就有點嘅fans。

歡迎大家繼續補充
幫你推咗先
自推
話佢唱歌好聽嗰啲真係唔知咩taste
一係冇氣 一係rap到好似扣喉咁
妖撚到仆街 好憎佢
出道前做訪問認係基佬
出新歌扮直男
屌個啲人真係要驗耳,佢連把聲同唱腔都好造作
好過姜濤先
唔好推啦 神徒嬲嫁
屌啲神徒快撚到,已有4個神徒留下負皮不如試吓駁吓你教主叱咤唔係咪嘴咩?
但係人地係最受歡迎男歌手黎嫁播
呢個真係睇樣都已經憎 男唔男 女唔女
Lm
5. 醜又唔認,妄想做男神,迫人認同自己靚

唔靚仔可以做諧星,屍兄相比之下大方得體好多。anlo化妝化到畫皮咁、然後當正自己真係男神,仲要不斷宣傳,當正所有唔認同佢美貌既人係妒忌佢,過度自信既基佬性格特別乞人憎。
幾時到阿jer
整容 + 重裝甲
紙紮公仔咁

Anal邊有咁多肌肉
個胸畫出黎
肚腩咁突邊有腹肌
加埋ccviutv d打手/傳媒誇張宣傳
真係得弱智先會話佢靚仔

無人講anal 是機?
點解要咁講我撈撈
佢好努力
同Mirror 所有隊友都勁好朋友
友善
佢係隊入面係最受隊友歡迎
你撈撈同啲隊友fd到上台攞獎都唔會多謝佢哋靠心靈感應
唔想好似歧視基佬咁,但我岐視盧瀚霆
煲唔起架喇
支持
事實上姜濤的確點都好過佢
佢最煩係成日事無大小都報到討好fans
好冇個性,又鍾意抄人講嘢
最叻係瘋狂甜言蜜語迷暈佢啲神徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞