張致恆算唔算把一副好牌玩爛?

406 回覆
1247 Like 16 Dislike
邊個剝削左張生
$0.3已轉賬至閣下銀行戶口 請查收

有時幾佩服阿Sa
咁有錢都keep 到慳妹性格

相反阿嬌出哂名乜乜限量袋每隻色都要keep 一隻
人地屌過好多高質閪 完勝過大部分人
你不如話陳偉霆一手爛牌打好
個啲抵死啦,信大台
肯去做鴨應該返到身
其實同steven一樣咁懶同廢
不過有軟飯食
同意,勤力d賣下情懷癡住Kenny 出show ,Kenny收7佢3都夠佢生活好過而家喇
賺幾億慳埋慳埋有咩用
咁辛苦搵錢都係為咗自己開心啫,佢已經冇得好似阿sa咁想食乜就食乜,惟有買下袋開心下
連的士陳初期冇人氣都可以升官發財
運氣加努力真係成功關鍵
兩個都撈到風生水起,住house
街市賣菜既都分分鐘搵得多過著西裝打太呀清
再者 荷蘭人唔賣得雞?
咪以為鬼仔鬼妹黎香港就一定返中環啦清
睇你都係做緊d下欄野
俾哂機會佢再打爛手牌
即係呢啲說話我成日覺得基本上同啲心中富貴既說話一樣
咩人會話心中富有?搵唔到錢既人囉
咩人會話自己心中富有窮都唔緊要?咪搵唔到錢自己呃自己既人
呢啲人掌權 我走得快過共產黨打到黎
共產黨都起碼識睇著數
佢呢啲人係真係唔要有後門 唔要有著數 唔要有利益 大家要實幹 係你既就攞唔係你既你唔可以爭取攞多
lm
法例規定荷蘭人唔可以喺翠屏村賣雞?
咁好老實 我覺得入得英皇既 你努力爭氣 楊生同霍汶希遲早會俾機會你 好似關智賓 陳偉霆咁 有人鍾意無人鍾意都好 起碼佢哋真係捱真係堅持 霍汶希都話過當年陳偉霆啱啱入行都唔係點捧佢 係之後睇到佢真係有心又練氣又剩 就同公司講試下捧佢
吳浩康 洪卓立呢兩個都好明顯比較hea做 洪直頭好似唔想做咁款 咁點樣捧你呢
張致恆呢啲就真係自己攞黎 成個娛樂圈 英皇早期個班真係做到好朋友圍威喂既 但今日可以成班連霍汶希都唔講佢 可想而知呢條友真係好有問題
問題係抵唔抵幫 唔係有幾錢身家同借幾少
佢哋都係英皇成立早期個班人黎 仲要真係做到好朋友個種 其他公司邊做到咁
但你見到佢哋連霍汶希都唔提起佢 就知佢真係好有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞