張致恆算唔算把一副好牌玩爛?

406 回覆
1247 Like 16 Dislike
屌你而家係討論緊張生一手好牌打爛,係佢自己7自己一手做成,係佢自己剝削自己既前途而唔係資本主義剝削佢,佢霉係唔關資本主義事,純粹係關佢自己做人處事同埋態度既事

姐係正如你番工瘋狂做錯野比人炒,跟住去炒散,你又話欣賞自己多d,因為你係資本主義既被剝削者呀?都9唔撚8

資本主義既被剝削者係講緊靠自己勞力做野既人得唔到正常既收穫,例如清潔工,佢地付出既勞力多,但得到既收穫少,相對地係唔公平

你欣賞資本主義被剝削既人冇問題,我都好欣賞佢地仲可以咁堅持做落去,但而家張生唔係資本主義既被剝削者、係佢自己on9搞臭自己,你仲欣賞佢「起碼肯做下欄野」,你係咪仲未分得清發生咩事
kenny好狠慘

明明本身boyz有機會番hit,畀steven搞衰晒,concert之前都出咗隻組合歌都幾好聽
ceo要做decision making 要攬責任 同working level做既野都唔同 點比 梗係唔同人工啦
呢兩個唱歌真係好過依家樂壇啲所謂歌手太多
關楚耀真係兵歌之王 個陣好鐘意聽佢啲歌
至於吳浩康 就鐘意聽佢 唱洗剪吹同擇日失戀
明明共產黨搞一樣會搞文化體育
咩資本主義既得利益者 都唔知講乜
no....
我諗佢係連去痾都唔會去
瞓係度賴左叫老婆或d仔幫佢清潔 同時又嘈好臭 好慘呀 我周身屎呀
點解個天咁對我

老實呀 佢拉下kenny twins 容祖兒衫尾 都一定夠養妻活兒
咁梗係欣賞有錢唔洗do個個la
唔通想做餐飲幫人切肉咁撚戇鳩咩
上面我講過啦,根本靠一首歌走天涯喺支那都一定揾到食
但係佢個朵係臭到連呢條財路都無理
其實我想講既係ceo做既野最影響公司利潤,然後娛樂圈就係幕前既人係最影響公司收入,所以佢地相對收入會高咁解

但無論係CEO/藝人,都要付出努力先會有收穫,但上面條友話「完全可以唔洗付出勞動力獲得無限資源」,呢點就唔同意,完全唔付出努力既藝人,應該一早消失晒又或者霉到傻
上面條友真係好9唔搭8
屌係老尾,比個手指公都冇力申唔直咁
條友黑仔王黎又爛賭
我見有人清一色對對打到雞糊
佢欣賞個懶人真係唔知講咩好
懶到畀個白痴老婆屌 連自己個囝唔舒服去睇醫生,都可以寧願喺屋企瞓覺唔撚去
證明咗佢係個好自私既人 世界觀得佢自己
咁佢當然都係柒
大把藝人事業有成之餘都可以食好多女
只不過佢都幸福過唔少人咁解
關智斌好牌都冇發揮 ,係家老咗人氣大跌
揸住幾層樓成億身家夠過世啦 所以薑b話30歲退休真係冇乜問題
唔好理佢啦,可能steven真人上連登
以佢實力算好好㗎喇
需知佢唱功只係好過姜b少少
麥子豪係最靚仔嗰個
虎你
btw咁多姓張嘅歌手都唱得好掂甚至上曬神枱

張國榮
張學友
張敬軒
張天賦

呢條撚樣拍埋去簡直影衰曬姓張嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞