張致恆算唔算把一副好牌玩爛?

406 回覆
1247 Like 16 Dislike
所以咪性上癮
好重稅wo
相對地佢無使咁多錢 無使錢係名牌野到姐
又唔係唔用錢或者計住計住個種既我諗
霆鋒都唔多買野 但佢一買講緊係啲樓商鋪個啲
唯一可以令佢 脫胎換骨 嘅方法, 就係俾條新女佢溝。

有女溝 佢先有動力 整理自己,扮上進
兩者有咩關係
荷蘭人唔可以賣雞?
張致恆最大嘅問題係佢做嘢中意走精面、冇耐性又要面。

利申:有個friend識佢
仲要覺得自己好撚醒咁正柒頭
Social media 包括連登都無益處 可能有壞處
請你盡快遠離
我識有個做緊M記已經十年的"朋友"成日話自己"我搵錢少唔緊要,但我可以通過不停睇動漫去提升自己思維同精神,令自己思想價值比其他香港人富有"
但每次去佢間M記見佢博哂命做包又俾客屌,我忍唔住笑出聲
Kenny撈咩咁有錢?

已經對佢呢個樣無印象 佢肥版留鬚樣太入我心

細個都淨係J小斌女完全ignore佢
而家睇原來唔差
荷蘭無雞販
明明當年可以做到香港 kinki kid
刁大大都一副好牌玩爛
個期見過佢兩個真人
勁陽光,Steven仲高Kenny少少,真人好charm
真係靠樣搵食都唔會窮
之後一直無自制能力肥撚過電單車
咁好嘅牌都玩到爛一爛 真係得佢先做到
英皇果班全部都有炒樓投資
張咁霉一定係fing晒d錢同玩女
呢度吹到佢同twins 的士同level咁
佢喺大陸根本就唔紅
尤其是同的士比,差好撚遠

不過夠錢住豪宅嘅
所以點解一個二個返大陸咪咁解囉
日日屌到仆街
唔算啦,佢只係將啲機遇用晒落扑野到者

最錯就係暴肥同結婚,fuck boi career over

同樣都係fuck boi,鄧健宏同崔建邦就long last好多,男女玩晒先結婚
本身Steven話要操返fit
臨演唱會都無乜變過仲去屌西搞軭埋
爛泥扶唔上壁

不過條撚樣仲要偷食 跟住比人飛左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞