張致恆算唔算把一副好牌玩爛?

406 回覆
1247 Like 16 Dislike
之前紅館場 show 搞到一獲泡,Boyz 變左 Kenny 一人 show ,唔告佢算偷笑啦,仲幫佢
仲賺得多過著西裝既保險財富策劃師啦
好似話問呀sa借錢,阿sa發現佢講大話 人哋對佢好唔識珍惜,垃圾嚟
twins, kenny 冇努力過?
剩係靠死性不改可以養佢一世
的士陳好多人笑佢
但我記得睇紮職 我又覺得佢台型 ok
至於在大陸爆紅, 呢個真係睇當地興乜

以前去台灣, 有人講5566好紅, 我睇完都唔明
睇左九展唯一一場boyz show
twins 幫佢地做埋嘉賓幫到盡
諗住谷上紅館繼續食條水都有得撈
屌條友玩失蹤
係人都嬲喇
我反而欣賞佢地幕後 作歌個班
個陣個世界 有樣 做下pr就吸引到人睇
呢兩個都只係好運少少嘅藝人
對社會係無貢獻 一路吸人水養肥自己
真係性格決定命運
兩個本身都係除左靚仔乜都冇
只係唔夠小斌女靚姐

佢唔係做公屋富戶咩
唔坐過唔好話係黃絲
唔係化
做演員做藝人又好,打下欄工上欄工又好,所有野本來就係由資本主義產生出黎,你咁講公司個CEO做實際野實少過下面WORKING LEVEL果班啦,咁點解CEO咁撚高人工呢? 你諗通左再講。諗唔通既,你要屌資本主義制度既話,不如番大陸跟共產黨行番社會主義

演員/藝人呢行,要你個人本身有先天優勢(姐係靚仔靚女),之後夠才華夠努力先賺到大錢,而家係講緊呀張生一手好牌打爛晒,一個成手好牌既藝人最後要做番非藝人既野搵食,代表佢自己玩爛左自己演藝行業既前程,唔關咩下唔下欄野事

再講,「完全可以唔洗付出勞動力獲得無限資源」,你呢句野係錯,任何人要搵錢都要付出勞動力,只係佢地付出既勞動力,得到既收穫係正常打工仔既倍數計咁解
而家咪笑佢一手好牌贏得少囉
個撚樣喺大陸拍電影喎 但一部先30萬片酬
無實力又無情懷翻乜撚野大陸
荷蘭人同賣雞無衝突
同有錢女結婚咪好囉
你知唔知Kenny 同Twins要有幾假 講幾多大話包裝自己先有咁多人睇
藝人就係用包裝嚟吸水
對社會完全無益處 反而會有壞影響
好似個陣啲中學生個個跟風 無哂個人特色 又有一班興節食 縮胸
你所講嘅ceo有專業技能 有能力點同
佢唱得差就梗㗎喇
但死性不改唔係你想像中咁易唱
呀sa 好似唔係借好多好似十個八個
對比佢副身家 應該好撚小
咁都要屌軟飯張
不過條撚樣真係唔爭氣
抵屌

反而好想知斌女借左幾多比佢
已經搭晒路俾佢做藍屍市場, 都搞唔掂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞