同女朋友去旅行,會唔會包埋佢啲洗費?

540 回覆
67 Like 1070 Dislike
你會同佢傾未來計劃其實本身想認真
不過佢唔係適合人選 唔識珍惜冇辦法
大把女慢慢簡啦 你先30
冇得屌咪撚去旅行啦癡線
利申 絲
完美解答
其實都係睇返自己嘅財政狀況同埋女朋友嘅財政狀況決定
依個年紀先尷尬,廿零歲既又難溝通到,廿到中果啲有興趣既都有固定伴侶,同你同年既一係趕住埋單一係要求多多

開始明啲人點解年紀越大就會叫你玩下女人叫下雞就算
難過㗎其實,幾年既心思就冇撚晒,雖然佢閪,但都有感情
正常機票酒店對方比 洗費自己比
掃袋都要男人有份出咁大獲
不嬲機票食宿條女全包
點解包晒女人洗費就係男人責任,唔包就變左STEVEN又懶又廢?
女人又懶又廢就天經地義,唔接受社會呢套就唔上進,養家唔係兩個人都有份架咩,點解乜都係男人責任,香港地有隻閪真係大撚晒
樓主呢D正柒頭ON9女權廢佬傳統思想
因為香港太多狗公驚唔包洗費就冇閪屌,結果仲貴過自己去叫雞
包養定拍拖啊
CHING 做得好,你寫左佢名佢第日俾帽你帶,你都要強忍分俾佢
巴打祝你快啲揾到個伴
咁實有一個做嘢一個湊仔
個仔係子宮出嚟痴阿媽多啲又係好正常嘅事
唔知點解會講到女人屋企湊仔=懶廢

唔通兩個都出去做嘢變悲慘家庭

上進有料就自然一個人搵得曬成個家庭開支

你唔怕俾人笑子宮生係JJ到
可以老婆搵錢你湊仔
睇自己能力。你經濟許可,全包其實冇咩所謂
不過上黎問得,姐係經濟實力唔係完全support 到既話,我覺得AA酒店同機票都沒問題

樓上好多人話酒店同機票AA, 夾Pool食飯,其實都沒問題,不過咁樣我覺得好似好見外,似同朋友旅行,可以試下中間一餐半餐食好D,你請 或者比晒酒店錢,因為本來你一個人去都要比酒店錢,咁樣女朋友都會好開心

利申:試過同EX夾Pool想食野佢唔比,完全掃興既人
男女朋友一齊去旅行淨係扑野
大家一齊去玩 點解要比埋佢個份
去到食野 請埋佢一餐半餐就冇咩所謂
講到要請佢去旅行咁
咁我自己一個去好過啦
通常啲女都自覺比少少
即係比午餐
咁不如直頭包d雞去算,年年18 使撚對住你隻老雞
因為好多人真係覺得塊閪當八達通嘟囉,尤其係某d 14巴港男,你睇樓上都一大堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞