同女朋友去旅行,會唔會包埋佢啲洗費?

540 回覆
67 Like 1070 Dislike
我真係好欣賞你班咁撚理性既連登仔

有d女人中意
特別係無錢無能力個d
有無得屌先?
有得屌咪包埋, 大家開心
係呀,如果對方畀晒我都會唔好意思

我會放啲錢落個pool,食飯搭車出pool嘅錢,買嘢就多數自己畀,不過有時都會買下野比對方!
唔會,咪撚做壞規矩
要人包不如叫雞好過
慘得過一堆女仔叻唔切話唔當自己係雞
一定同男朋友咩都aa番蠢過隻豬
第日生個女係咁我就頭痛
咁講你地條女地位係咪低過隻雞
包郵?
一年先去一兩次
當年我賺多過條女2,3 萬一個月
無諗過要同條女計
當我唔正常好了
我尊重AA制,無覺得點計數係必然的
大陸思想
錢就係一齊
有錢就可靠🤷🏼‍♂️
扑野果陣你已經比左幾億佢啦
仲要再比?

講得好中
認真又正確嘅思維係連登永遠無乜人理
我諗師兄你真係幾錫佢 所以有啲寵壞左
今年係去旅行嘅好機會
應該話無需要規定要請,亦無需要同另一半太斤斤計較
我自己情況係佢負擔到
但咁啱邊個book完都唔會特登計番對方
in case 有下一個,真係唔開頭就對佢太好,一開始好寵,之後做漏少少嘢就話你變咗,個關係依家好似建基於物質上面,好多嘢都感覺要有一個價係到,deep talk 又難,佢淨係識飲飲食食扮靚去威,我都30頭了,想要一個係行得遠既人,唔係淨係講玩講食講嘆,帶佢去郊外行下海邊吹風,感受下大自然又話我冇誠意hea 佢,屌你老味次次都high tea 打卡睇名牌唔撚悶既咩我想大家係可以認認真真為未來打算,唔係有大使大有好食好,全撚部都係虛榮心發作

點解我上面話唔包,唔係唔捨得使錢係鍾意既人身上,但再咁落去,依種做法同心態真係荼毒好多女人,愛自己等於好肯使錢係自己身上,男朋友係拎岀黎威,有段時間個feel 我覺得我自己似包緊條ptgf 咁吖

我草根岀身,冇父幹所有嘢細細個要靠自己,好明努力係必須要做既嘢,想得到咩就要付岀相同代價,甚至犧牲放棄一啲嘢,屌你依家一睇到啲人問咩包唔包乜乜物物就嬲
乜都要包咁不如直接包隻ptgf去好過啦,又新鮮又係全包
正確思想!請真係唔難,問題係請既動機係乜先係重點
咁都要睇對方值唔值得嘅。。
當初我都係咁對條女,寵到佢脾氣又臭又亂洗錢。但上年投資失利佢陪住我,願意降低返生活品質,仲會拎錢出黎幫我急救暫時幸慶無錫錯人

其他有d女好快露底就玩完88,如果唔值就止蝕離場,拖耐左只係虛耗自己
同意大家都負擔到,咪計返
可以呢餐我請,嗰個你送,開心吓
但係冇人係老馮要幫負擔晒
因為果次trip 之後嗌咗場大交,我講晒我對未來既諗法同計劃,但條女一句都聽唔入耳,話我發佢脾氣心痛啲錢,講極都唔聽我話你以後鍾意想點就點,你繼續你既高貴生活,我滿足唔到你既要求,無謂再浪費你寶貴既青春,果下佢先知我認真講,嚇到係咁講會明會改,果幾年既心思都俾你磨滅晒(未來問題講咗不下廿次)都係當我飯票咁,完全唔係有計劃未來既人,跟手我話我唔玩啦,你鍾意點就點,即刻分埋手唔想再浪費時間,之後keep 住忙都幾年冇拍拖,人越大遇到既女就好kam

大家溝女都係搵啲踏實既人
屌閪都要比錢既
分得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞