屯門兩玩Parkour男子爬上輕鐵車頂 於列車行駛時興奮拍攝 港鐵表示已經報警

519 回覆
579 Like 25 Dislike
咩啊,忍屎都係極限運動啊
你咁講,一陣間班人又負評扮睇唔到㗎喇
班人講到大條道理,又話咩電親入邊嗰啲人,但又唔知邊度有科學根據,你等到啲解釋或者理論出嚟就話啫,求其拎個cctvb報道出嚟嘅磚家就以偏概全當佢啱晒
屌你老母你真係放緊暑假
唔識分咩叫極限運動

你真係好撚井底
傻閪縮番入你老母個閪入面啦
呢度唔撚係抖音
唔撚岩你班傻仔上嚟玩
呢度冇人同意做戇鳩嘢等於極限活動
就算係極限活動都唔代表老憑要欣賞拍手鼓勵班傻閪去做
唔欣賞都唔撚係叫做井底
講嘢無論據淨係識屈人井底 你都戇撚鳩鳩
早啲訓啦學生哥
呢度緊係唔係抖陰啦
冇人屌你唔識欣賞 亦冇人要你去欣賞 因為欣唔欣賞 首先都要經過了解果一步既 你連了解都未了解過就扮識係度屌人做戇鳩野 我先屌你井底咋嘛傻閪
後生細仔已經成個廢老咁拒絕新事物
就係因為了解完知道你係戇鳩所以先屌你戇鳩
明唔撚明?
同埋企撚開啲啦屌你老母
你咪試吓放條片上4chan話條片係Hong Kong Style Xgame囉
祝你圍爐成功
井底之蛙仲要大聲夾惡屌老母
正宗支那蝗蟲
750V 一掂應該都即死
我只係冇當自己係啲咩人
唔覺得自己生活有咩特別
食個早餐都要po真係好唔毒好chill
講野語無倫次, 十足食左大麻既連登人
黃到仆街, 物理上
一陣又阻人返工
除咗識鬧人 完全唔見你有合理論點
更多更詳盡歌詞 在 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網
佢冇講錯的確係留低咗案底
上邊話冇問題嗰啲,而家快啲出嚟講幾句
極限運動=唔要命既ON9
好高咩???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞