屯門兩玩Parkour男子爬上輕鐵車頂 於列車行駛時興奮拍攝 港鐵表示已經報警

519 回覆
579 Like 25 Dislike
條電纜係同一高度,一係你就盲嘅,一係你平時出街都成日冚穿頭
公道講句
個金毛仔有個浸 玩世不恭、fuckboy味
其餘個啲Partner 就毒撚樣但扮到好yo 咁

唔講致見
個幾個毒撚樣partner 正正經經讀書啦,做個專業人士,你地個外型太below bean,跟個金毛行呢條路食唔撚到女嫁

公道講句,希望花姐可以簽個金毛接牙薑班
輕鐵未至於會
重鐵先會
你估佢地踩上去之前無諗過
自己死唔緊要
但你死咗搞到好多人
你最無常識
去到邊到都最後搞到本土玩開parkour嘅人無地方練野
因為storror好撚高調,令到所有物業都加派管理員鎖住個出入口,咁就搞到少咗用開練開嘅地方

你估storror好識香港啲位置咩,咪又靠香港班parkour師兄
問極佢幾時del ac都答唔撚到我
19年你唔撚講 屌你老母
人地起碼知道輕鐵無事唔似得你咁撚on9
輕鐵點仆牙傻鳩
跌死冇咩問題
唔好係阻到人嘅地方跌死就得
港鐵啲高壓電纜真係好撚廢
750V DC點電撚死啫傻鳩
你老母傻閪我都唔識parkour關我撚事
你樓上有隻傻鳩豬閪當輕鐵係重鐵咁
行得返落嚟就話人有今生無來世
唔小心跌落嚟就話人智商稅
你老母閪傻鳩由頭到尾我話唔會電撚死
唔夠講就搬龍門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞