屯門兩玩Parkour男子爬上輕鐵車頂 於列車行駛時興奮拍攝 港鐵表示已經報警

519 回覆
579 Like 25 Dislike
輕軌
返去讀多啲書先啦柒頭
我覺得每個人要為自己負責 我會選擇尊重每個人既決定 但我會選擇做社畜
負評我果啲駁唔到
好撚噁心
Ching d論調好似19年d人叫黑衣人唔好阻人返工,破壞香港,要示威點解唔去東龍島搞咁
成班比人拉左笑撚死
人生唔係得返工

都唔知有冇返過工
你冇講錯喎,就算連登入邊嘅人講嘅嘢啱又好錯又好,連燈好似係另一個世界咁,啲人喺現實世界永遠意見都係相反

https://www.instagram.com/p/CnPWD0DykpZ/?igshid=MDM4ZDc5MmU=
唔信你哋睇吓呢度入邊嘅comment,除非你哋灌輸到你哋覺得正確嘅訊息比佢哋就話啫
輕鐵嘅話我諗同地鐵係冇得比較嘅,至少前者係露天,只係一樣都會令到車嗰啲人觸電姐
抖陰果啲都叫乜乜challenge wor
屌 咪一鳩樣
連登仔同支那抖陰正式接軌
比較緊個行為
針著咩交通工具無意思
但佢講緊斷手呀嘛,近輕鐵斷手嘅機率一定少過地鐵好多,所以佢呢條片冇乜作用

一來示威都可以唔阻人返工的
二來玩呢啲可以選擇啲唔搞到其他人嘅地方
不過佢自己承擔返個後果都係叻仔嚟
ig等於現實世界?
ig啲人講嘅嘢撐唐狗一定有道理 一定啱?
非黑即白 為咗同黑警對抗
就可以反過嚟support隻唐狗?

呢啲仆街道撚好自私
我成日市中心至屯門站上落
好彩唔係搭正嗰班車上落
如果唔係唔得佢死

仲有佢地隨時隔空觸電接地傳電畀全車人
呢啲累己累人
一定要拉
我暈
佢想表達係受傷
唔通一單斷手 一單斷腳就唔可以比較咩師兄
好偉大喎 冒一個會電死全車人、砸死人嘅風險去搏佢地嘅濕鳩回憶?
知唔知呢個世界有極限運動?
知唔知極限運動同抖陰片唔同架?

唔好咁井底得唔得
電得死就即係會電死埋車入面嘅人
香港人係咁 一直以黎都以國際大都會自居 但其實一啲國際視野 國際文化觸覺都無 一直都係守舊 圍爐互屌
佢地出發點係極限運動還是想威想曝光?
自己諗
港鐵食屎喇
因為你毒無人睇你姐
有玩開唔可以拍片show off?
姐係踢波打波既淨係可以正正經經射波
無話唔可以啊
我叫大家思考下佢地出發點啫
為拗而拗係人都得
所以更加無必要拗
城門河划艇係極限運動屌你老母咁快放暑假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞