[MOOMOO]MAMAMOO討論區[60] 笑死 心心 我愛你 大癲 繼續嚟!

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
搵隊唱live都難,仲話認真舞台
媽木啲LIVE stage 真係由出道開始已經好好好好好好好抵睇 非常非常非常非常非常值得睇!!!
就算佢哋以後變咗養老團唔出新歌 每幾年先開一次con 只唱舊歌 我都好滿足
我好自私好想佢哋(至少🤫)唱到60歲 (所以上次丁輝話就算竹馬60歲 金容仙仲會驚訝佢哋已經60歲 我真係🥺 好想陪佢哋一齊走到60歲 望住佢哋優雅地老去 我要買媽木嘅柺杖周邊😭
想追到寵 但係 到時麻煩文星伊顧住大家個心臟 唔好再咁性感 真係會爆血管的
媽木啲LIVE stage 真係由出道開始已經好好好好好好好抵睇 非常非常非常非常非常值得睇!!!
就算佢哋以後變咗養老團唔出新歌 每幾年先開一次con 只唱舊歌 我都好滿足
我好自私好想佢哋(至少🤫)唱到60歲 (所以上次丁輝話就算竹馬60歲 金容仙仲會驚訝佢哋已經60歲 我真係🥺 好想陪佢哋一齊走到60歲 望住佢哋優雅地老去 我要買媽木嘅柺杖周邊😭
想追到老 但係 到時麻煩文星伊顧住大家個心臟 唔好再咁性感 真係會爆血管的
啲廣東話多到 大家一齊心心!心心!同埋容牙大成好可愛
開唔開心?moomoo們準備好未?
Dai 聲 啲
moomoo神嗰句你地呢班人同仙係咁loop嘅大家要小心翻屋企勁cute搞唔掂
同意!
真,打比木木神個段好正
仲有 容講左勁多次 真係好多謝大家今日黎到
本身bp 都係咁嘅style

有幸睇左5場my con 但覺得都唔夠喉
好可惜我入坑太遲
如果係4季個期入坑就更正
似呢個
前blink
佢地狂講廣東話,我都已經覺得佢地有誠意到仆街
仲要唔係淨係開場講2句
連中間1cm 都改埋廣東話
好撚有心+認真
我反而係比mmm con 衝擊返
Cctvb: 妹妹們
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞