[MOOMOO]MAMAMOO討論區[60] 笑死 心心 我愛你 大癲 繼續嚟!

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
繼續大癲
比起出精選 爛橋可唔可以出張live album(加埋live band) 😭😭😭😭
tag你老母咩hangb,你自己柒咗又關輝咩事呀

尋晚話唔會覆連登 情緒唔容許睇連登
不過都係忍唔住睇完喺ig覆
Day2 團

上post巴打有day2另一款團
希望佢可以share
上面果幾個生面口嘅
我理得你地係佢朋友/佢本人/唔關事平日路人開
但我想講嘅係 有呢啲毒瘤係度 有木俾人恰
佢厚唔厚面皮還唔還係一件事 勞氣要聲討呢件事好合理
破壞緊好氣氛嘅唔係將呢件事公開嘅人
而係嚇親粒星 搶人地野 毀左人地開心回憶嘅attention whore 同埋幫兇

我反而唔明你地點解可以唔勞氣
雖然就得幾個原因可以解釋到

你地有份縱容呢啲毒木係個飯圈入面
我衷心祝福下一個俾人搶野 俾人由頭遮到落尾 拍片淨係錄到人地尻叫嘅就係你地
到時你地唔好上黎訴苦 你地自己搞成咁
講完
我唔認為佢係moomoo喎
睇大合照好似連手燈都無
佢自稱都只係舉高佢雙閪手阻住人
癡撚線㗎,搶人毛巾比人屌就賴MMM?痛苦你嗰陣又嗌得咁開心,搶人毛巾搶得咁開心???我最愛嘅四條女無啦啦比佢條仆街咁話
搶人野已經唔岩啦都未計之前啲留言咁痴線
所以話點會當佢係moomoo..
前面都屌足咗幾版
你有計聲討到佢嘔返俾原本個女木木繼續屌落去有咩所謂?
你睇佢笠撚哂水都知佢都唔會還 仲要搵返個女木出嚟
同埋經過今次之後佢都俾人點哂相做哂過街老鼠啦 仲點留係依個飯圈度?
明白你咁嬲係因為依d唔公平既事同嚇親自己鍾意嘅星
但情緒行先都解決唔到件事 咒埋我地做咩呢
你係佢老友?而家係講緊呢樣咩?佢最大罪行係搶人毛巾同鳩叫嚇親MMM喎仲有拎輝張相轉黑白又話MMM令佢痛苦,好彩班女永遠都唔會Show佢,如果呢番說話比本人知道,佢哋一定傷心死
我都係咁話… 我係生面口唔好意思
但我潛水得黎都鐘意左mmm 6年
SS FW兩個演唱會都自己毒撚去
紅色加粗大字詛咒埋我都冇用
我覺得個女moomoo好撚慘
但我地晌度繼續聲討個attention whore會幫到佢拎番?係我可以一齊繼續
今次媽木嚟香港係咪真係無安排做訪問?我記得之前都有上過J2&電台㗎

睇唔到米狗亨少有咩資格受寬容
可能好趕
我無咒你
係你依家一時寬容嘅結果黎
咁我又唔當你係生面口喎
你有好生咩
我想話
接機果日上車點劃左一邊記者區 一個記者都無
係咪冇通知佢地
咁頹
真係好撚癲 唔知以為mmm欠咗佢d咩
好開心見到大家咁齊心屌柒d毒瘤
希望條白卡佬快d入青山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞