[MOOMOO]MAMAMOO討論區[60] 笑死 心心 我愛你 大癲 繼續嚟!

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
要連埋歌詞睇星自己作嘅rap part
就算用雙手遮住雙眼
還是能看見你
你的眼 你的鼻 你的嘴唇

遲咗少少
乜都冇 好撚正
應該係海外Moo特別熱情,韓國見慣見熟好開心8號有感動到佢地,希望佢哋跟住落嚟每一場都可以收到更多更多熱情,海外Moo真係真係好鍾意你地㗎
台木真心慘,個主辦好似完全冇搞過韓團演唱會咁樣
我都想佢哋搞B Side想聽Destiny現場

其實本來以為亨少柒咗好潛水啦,點知又要衝出嚟做drama
係呀亨少講嗰啲point其實啱架喎,但係你老實認自己仆街咪算囉,好似令尊安詳嗎呢啲真小人衝出嚟送個老母俾人屌咁都算,你又要懶係講唔好意思但係實際上覺得自己冇錯,講嘢又係咁自相矛盾,有哂證人仲係咁搵藉口合理化自己嘅問題你話叫人點信你姐

點解人哋叫得佢唔得,嗱,又唔係話唔得,只係佢舉個例子錯哂,joy嗰個男飯係喺安全靜止嘅情況大叫講啲嘢又好笑,例如move人哋叫都唔係鳩叫係俾緊正確反應,亨少只係好似隻畜生咁鳩叫冇內容可言唔明點解佢會覺得mmm會因為佢笑

同埋強調自己冇阻住人,點解唔講下自己開場已經舉高拍片遮住人仲係咁引個保安過嚟遮多啲?係呀大家都係俾咁多錢入場睇冇錯,你又憑乜因為自私遮住人

喺度講明先,我同佢冇任何利益衝突亦都唔識佢本人,只係睇唔過眼佢做嘅事
老實講,全程咁多人影到佢我哋只係要針佢po埋佢相啦,仲要ff人哋想搞佢

知道有啲ig皮有睇,希望可以cap低share出去

見到亨少po嗰段「人話」只能大家唔好信一面之詞,當然我哋講嘅都可以唔好盡信記得要有獨立批判思考同參考環境證供了解成件事先好comment
miss咗木木神訂購 原來提早咗完
笑死 好彩見到佢改10點截嗱嗱聲俾咗錢
原來係扮有貨但落唔到單的
今鋪台moo容咩易玩到真係瀨屎
最慘好似都冇咩福利
屌 又話收皮既條友
死去韓國叫下睇下比唔比人揼柒
死去韓國搶下毛巾睇下會點
韓飯接受度咁高
乜亨少仲未做完怨婦
如果覺得自己無錯洗咩早一兩日private ig又驚人尋仇
mmm再黎/其他韓團黎佢都會做番一樣嘅野
喂亨少 我睇死你淨係識縮係你個IG狗兜度搵你班同伴團爐取暖呀
無做錯光明正大洗咩成隻縮頭烏龜咁呀
邊個捨得同佢地分手
開post個頭頭睇黎可以update埋推介b side list
Queendom版 I miss you
打黃牛呢個幾意外
真係出反一口氣
聽講依家新加坡場都有
Bad bye好好聽 我好中意呢type虐歌!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞