[MOOMOO]MAMAMOO討論區[60] 笑死 心心 我愛你 大癲 繼續嚟!

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
係 moomoo神邪教祟拜
但個主辦我覺得都算好.. 有打下黃牛
加場又會加番條問題防下
係第一晚放啲食蕉行黎行去阻住睇show好煩
同埋啲相真心靚
又冇話賣啲視線限制位 呢度唔討論佢全場平地
台灣第二貴坐台側邊果啲衰到都唔知望唔望到mon
香港場最後都無賣埋15%票 好似話場地限制無得再加(全平地再加真係睇空氣🤡)
佢果15%如果賣panel後面比人鬧撚死
Kklive已經做得好好
冇個阿嬋做翻譯已經90分
下次場地係Arena就100分
Arena 係咪撞咗Alan Walker前一晚開搭唔到場
不過之前媽木港場都無賣哂啲飛 今次兩場都賣得哂(雖然都有唔少係睇兩場)但我覺得係多咗路人飯入嚟睇 仲要媽木hip之後係靜咗落嚟 仲有新飯入坑都算神奇
上次冇去 今次難得合番體真係驚last chance
應該唔會last chance 啦 不過我好驚訝佢四隻重複咗幾次會再見 好似實牙實齒會再嚟香港開con 😂
就算Arena 佢都可以搞個平地比你 好似上次咁
唔高要求 2-3年黎一次都夠
佢哋知道我哋呢個反應應該點都會再嚟
係囉 聽到個陣係安心咗 至少知佢地有呢個心會繼續
今次回歸感覺到佢哋都好享受/掛住團活 但奈何爛橋發展計劃無媽木 即係佢哋想做多啲都做唔到啲咩
之前爛橋為咗上市報告好睇 專登壓低媽木收入比重 所以嗰啲鬧輝唔續約令到團唔完整嘅真係收皮 雖然我覺得安安今次真係走㗎啦 但睇見輝個人約走咗之後 團歌/演唱會嗰啲又好似無咩分別 (分成就由得佢哋自己傾掂佢 但續約之後分成一定比之前好囉)keep 住solo/個人活動 然後一/兩年回歸一次 真係最理想 只要唔散就會回歸 而且四個本業係歌手 都一定會出歌 我都唔擔心嘅
佢地對音樂咁真心 相信佢地想繼續開嘅
啲公司生唔生性就另一回事
團歌真係無話事權 今次出3首都係為咗開con 爛橋嘅未來計劃係無媽木(除咗賺快錢)
當初RBW真係積左咩福搵到4個IU組成一團
真 今次佢地回歸 睇得出都好享受 啲幕後花絮又好開心咁惠真我真心支持佢走 solo明明之前可以走得更遠 發展唔止咁 希望個勢可以返返嚟 呢個疫情 我最嬲嘅就係令佢地錯過咗好多機會 Hip個勢真係好好
我有時都覺無乜分別 有時仲唔記得咗輝走咗 睇下完咗呢個World Tour之後會點發展落去
係咪好似而家有法例係啲成員走晒唔係原本公司都可以自己用返團名合體
點解可以咁清相機影?
冇記錯個次好似係有rbw練習生去左大陸選秀?
但講真rbw比真啲solo曲真係幾高汁 出到去就唔知有冇一樣水準
PWS都走咗啦 惠真而家同佢都仲有合作 上個月2首都係同佢 唔擔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞