[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (126)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
呢隻係咩?
去試下先 我都係手幼撚 原本諗緊Aqua Terra 38mm
之後有個巴打叫我去試下diver 300先 試完覺得都幾靚 唔係數字上咁大
SARB033? 好似係 lm等答案
好似都係舊款靚d
Lm
有無人知ap offshore 43mm 要掛大概幾耐,最近開始排緊,洗唔洗半年?
舊靚d , d post 話新變左做steel 仲要貴d
呢隻叫SARB033.

係2006年推出,堪稱值價比之王嘅SARB系列嘅其中一員。因為本身係唔出口,所以直到2010年開始先廣為國外所知。全條line 2018年停產。直到而家都係JDM錶入面嘅佳話。

價格定位大概係而家用緊4R芯嘅presage,不過SARB用嘅係而家近萬元款式先用嘅6R系機芯。

錶體造工亦同現時presage同級,當中033及035甚至有意見認為比presage高半班...不過我唔太同意,我覺得差不多。
無錯! 就係烚033
SARB幾隻都好靚 033襯皮帶做dress watch都一流 有啲GS味
原來佢行6R15 咁呢隻唔錯 俾你搞到有少少想買
037 炒到個價癲到呢
33,35,37,最唔好睇果隻最當炒
講顛價梗唔少得cream面 alpinist
直接去問啦
卡片唔同待遇都唔同
AD買新錶係咪一定要single sealed
前個排係AD買左隻完全冇sealed冇左新錶既感覺
ROO 唔使咁耐吧
買個座晾高佢
新客半年差唔多
3個月ok?
人人唔同,去排吧,排又唔洗錢。。。
都係嘅,不過呢排應該容易過2022,希望快d手排到
點解會變左4角星

隻錶每日快1分鐘 大家會唔會拎去保養
黎緊會去瑞士巴黎,有冇師兄教路邊個牌子喺當地抵買
呢到有冇巴打玩breitling 想入手GMT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞