[心事台]我細細聲講給你 你大大聲講給我

942 回覆
680 Like 43 Dislike
好厲害
咁難唱都唱得咁好 雖然都聽到臨尾吸咗啖氣
我唱都係爭過秋個度
係咪泳兒都好啦
網上同真實的空間都要分返開

當係網絡歌手大家會開心d
嘩 超鍾意呢首side track
琴晚錄完首歌好似暈咗咁
深井絲保重身體唔好咁Chur呀
我想點廣東歌
《留一天與你喘息》
《我也難過的》
《自毁的程序》
《意外現場》
Btw 話你知,我細細個就聽泳兒
邊撚個話一定要黃
冇喇喇貼泳兒做乜
想聽兩首side track 快樂眼淚同很久沒有約自己
可以聽下你唱 ‘下流社會’ 嗎?
極喜歡呢隻歌。喜歡可以聽到你的方式黎演繹
深井絲,可唔可以聽你唱一次感應嗎?
由細個得十歲玩勁舞團入面有感應呢首歌我開始中意泳兒
到花無雪 黛玉笑了 一時倦了 無心戀唱
之後佢冇乜出歌 好似唔見左咁 有啲歌係YouTube view 數少得可憐 一千views 都未必有
到四不像紅歌唔紅人 short stories 好聽但冇人講
到行暗黑風 終於拎獎 有人討論泳兒 拎女銀
唔知絲打有咩睇法
今晚可唔可以繼續找數 追吓Po唱埋其他點左嘅歌 俾大家一個Happy Friday
呢首歌堅係難唱 啲字密到

難度拍得住 披星戴月、不方便的真相
雖然我唔知有無唔岩規矩,曾經因為自己性格,令到另一半好辛苦,雖然最後都係分手收場。佢係分手個日送左首歌比我,叫 好好擁抱,得閒有事無事,我都會拎出黎聽下,因為入面啲歌詞正正話我知我應該有咩要改善地方。
Anyway,都過左唔知幾多個n 年,佢都做左媽媽,我都做左爸爸,最後多謝佢。我會永遠記得。不過可唔可以聽你唱 好好擁抱 多謝 .
真。貼地女神
今晚繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞