[心事台]我細細聲講給你 你大大聲講給我

942 回覆
680 Like 43 Dislike
我唔喺香港 時區關係未必啱時間 得閒一定上嚟
大家每日現實一個身份 網絡一個身份
現實我叫陳小美 網絡我係小燈籠
所以大家唔好太在意 我開post 純粹只係想同大家傾下心事 如果可以幫到任何一位 我都好開心
多謝你 抱抱
咁你地兩個不如認識一下
有時d 嘢身不由己嘅
佢同軒公都係
佢應該係好人嚟
放過人啦
只要你學識今日做嘅任何決定 明日唔會後悔就夠
你做任何決定都因為你當刻覺得係最好嘅決定
其他嘢唔重要
自己開post 要盡心盡力啲
咁岩今晚有啲sad
多謝你首歌 好好聽
樓豬對容祖兒有咩評價
我覺得偏肥
出返去食海港仲好食
深井小姐可唔可以 講下對呢件事嘅睇法
我份人好簡單你講我就信㗎
背後有啲咩苦衷或者未必做緊自己想做嘅嘢
其實作為一個局外人我哋淨係睇到表面
支持泳兒唱多廣東歌
我大笑咗出聲,呀深你咁幽默得唔得架
不過我嘅決定都係好似一場賭注咁
睇吓自己係賭贏定賭輸
賭輸左,其實都係再一次俾自己受傷害
追夢追到好洩氣
你當初點堅持落去
英皇焗奶啦
一唔奶成個大陸market 即刻收皮
乜撚的士陳都即變吳亦凡啦
佢係公司做嘢唔聽老細order 可以點
喂你留tg我地認識一下
留名待聽
同女朋友分左手
幾年前識落因為某d原因無辦法一齊,當時大家都鍾意大家,某程度係佢當時dum低左我,但的確無怪佢因為我未有能力

直到上年聯絡番,發現隔左幾年經歷左好多野,原來大家既感覺仲係到,舊時既回憶出番黎,所以好順利好快就一齊左
當大家都以為咁係關係咁都可以一齊番,大家都好珍惜,大家一齊個陣好感動,好唔真實
忍唔住攬住佢喊,佢話應承會好好對我,原來真係世界上真係有人係會打風都打唔甩

呢段時間陪佢做左好多野,發現自己好似越黎越愛佢,以後認定左佢係結婚對象,以前未有女仔試過咁,我一直對佢好好好好,好到自己會內疚,錫佢多過錫自己
直到最近分左手,佢一開始話我地唔夾,好多好多問題佢接受唔到行唔到落去
到最後發現咁耐既感情,其實分手前我已經feel到都係敵不過一個識左一個禮拜既第三者 最後都係出左軌,我最心痛係我問你有無第三者你話無,只係行唔到落去
個第三者自己仲要有女朋友就黎結婚
好快佢2個都出左軌就一齊左

留低我一個破碎既心靈
有乜所謂 我唔知你現實係邊位
反正音樂就係universal 你有好音樂肯分享 做聽眾既又可以治療心靈 何樂而不為
加油呀
軒公 畀人問微博嗰啲嘢點解
IG次次都出咗個story 抵D啦
三隻字明嘅會明唔明嘅就唔明
同埋我而家係問緊深井小姐唔係泳兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞