[心事台]我細細聲講給你 你大大聲講給我

942 回覆
680 Like 43 Dislike
泳兒其實呢18年你點過
可唔可以唱痛愛
支持深姐

深姐清唱都超好聽 希望繼續聽到深姐唱唔同作品
唱吓我啲歌
泳兒世一
就算之前真係本人,而家都可以係搵人代覆做PR
開個咁嘅post標題有冇諗住唱女校男生
如果AK唔喺24小時內道歉, 我將會向國安公署,平機會依法處理
https://lih.kg/3265465

你真係黐線佬
想點首你我她
我都愛
講真,我好鍾意泳兒
泳兒世一
可唔可以唱吓我女朋友首下流社會
嘩 泳兒
真,不過開心就算

所以我呢排一直聽 失憶蝴蝶
泳兒唱歌真係好有感染力,希望下屆最喜愛歌曲同最喜愛女歌手獎都係佢攞
LM
差唔多經歷,上年一年內走咗兩個最親,同住嘅親人,珍惜身邊擁有的,追求想擁有的。

試下做一些事令自己可以放空思想,先讓心情平靜下來

同埋唔知巴打有冇咁諗過,親人剛走自己就去玩,好開心咁生活唔係幾好。如果有,千萬不要這樣想,佢地一定係想大家可以開開心心咁生活,泉下有知你活得好佢地都安心。

喺依個疫情,入咗醫院冇得探,醫生俾你探仲驚,明明上次見都仲好地地,今次見已經急轉直下,個遺憾真係會大好多

我會諗自己點解唔開心,親人離開咗,係一種遺憾,少咗個親人嘅心痛,定自覺做得唔夠欠咗佢.....可以有好多原因,但最後總結完,我都剩係可以對在生嘅人好。

心情其實係俾鬱悶佔據咗,當有一天放得低時,開心就會變得簡單。

巴打唔寂寞,一齊捱!

p.s. 以前好憎人話自己似阿爸,而家聽到會好開心
仲有幾多人唱廣東歌,計埋indie都唔係多,啲人講到寧願冇咗依樣嘢,都要佢係黃

睇下所謂黃藍嗰條線,做咗十樣都未必係黃,做咗一樣就一定係藍,仲要冇大台但又有咁多規矩,真係你玩埋我嗰份
早晨啱啱趕到返公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞