[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(7) 紅蓮解放者

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
主線成日等人打副本等到灰

玩DPS?邊個SER?

dps aegis

同伺服表示可以幫手
隻game有無auto word
姐係組隊時自動講よろしく
打完自動講お疲れ
想問下雷馬出現果陣係咪會係 recommend任務果到show個fate出黎?
隻game有無auto word
姐係組隊時自動講よろしく
打完自動講お疲れ

自己整巨集啦
想問下雷馬出現果陣係咪會係 recommend任務果到show個fate出黎?

睇天氣預報(奧丁、夸爾、雷波花、雷馬)
唔會係任務個到睇到,想太美

睇天氣預報(奧丁、夸爾、雷波花、雷馬)
唔會係任務個到睇到,想太美

呢類野會有專屬天氣
大地圖上面睇唔到個fate,要去到現場先會show比你睇
方加!
方加!

下晝返工
喺呢度我想多謝組長捐出音樂播放機一部同樂譜數份
仲有多謝梨花幫手設計
仲有多謝梨花幫手設計

冇話送比你牙,還錢未
仲有多謝梨花幫手設計

冇話送比你牙,還錢未

賣菊還錢
仲有多謝梨花幫手設計

冇話送比你牙,還錢未

賣菊還錢

岩岩打左條好痴線既真水神
每次開制都擋唔到佢招必殺技
有時開左 佢仲會伸多個頭出黎一次
有時有得開 即刻去開緊既時候佢已經出必殺
隊友都話好奇怪 冇理由會咁
試到第6 7次先成功
試到第6 7次先成功

簡單d黎講 佢既攻擊階段好似bug左 正常打完黃色水波 有得開制 去開 佢就會潛入水出必殺
但係開左 佢潛入水 出返黎打多波 先再潛出必殺
試到第6 7次先成功

簡單d黎講 佢既攻擊階段好似bug左 正常打完黃色水波 有得開制 去開 佢就會潛入水出必殺

因為血未低過40%
而時間太耐佢會消失衝一波先
咁你早左開罩就收皮
試到第6 7次先成功

因為血未低過40%
而時間太耐佢會消失衝一波先
咁你早左開罩就收皮

咁又冇留意到 不過第一次打成7次先過到
仲有多謝梨花幫手設計

冇話送比你牙,還錢未

賣菊還錢

又要踏上援交這條不歸路了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞