[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(7) 紅蓮解放者

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
收到風九月召喚二段起飛上太空

咁機工應該可以揸GUNDAM

俺がガンダムだ
想問下起佢商城買完野要點領取?
email有收到訂單 但game裡面個信箱無野拎

通常要五至十分鐘先寄到信箱

禁信箱右上角收特典,通常會即派
又或者重登

禁信箱右上角收特典,通常會即派
又或者重登

感謝巴打 收到了

遇到個好人
個學者明明兩者都無
而我相信佢need 曬都係唔會輸
(我兩件分別係一個5、一個8)
但佢叫住我唔好走而讓左件比我

神啊

以前我都撞過呢d好人
出兩件裝會問你要邊件 一人一件

通常呢d 真係會need 曬先
而家好少有呢類人

哇天使
每日都係到進化緊既機工士
https://www.youtube.com/watch?v=UK1LXz2Ei_8

新既機工士概念係OH6SHOT
係過熱態度下打出6個WS(其中5個係WIFI入面)
對PING要求比較高
玩機工既一定要試下
我打木頭人時間又短左
https://www.youtube.com/watch?v=UK1LXz2Ei_8

對PING要求比較高
玩機工既一定要試下
我打木頭人時間又短左

今晚試下先
作為偏見撚,前日(星期二)打3層消化團
PF 募集見到團爭1H, 1D , 又用日文開咁就入去啦
入去用日文基本打個招呼,但無乜人回應
都正常既PF 的時候走開做其他野

等左一陣來埋個DPS, 咁準備開打前做Ready check 。
突然有另一個人用定形文講左句「<遊吟詩人> AFK 4min」
我都心知不妙不過算啦起碼叫有交帶。
咁我放底手制做其他野,
結果一路等等等,由4分鐘到10分鐘,
到第二次ready check 位詩人都未番,果陣都有少少唔耐煩。
失驚無神突然間彈左個突入視窗出來,我心諗咩料呀
岩岩ready check完有人未得就開始。
咁算啦自己都㩒左先,等到最後10秒終於入去

開打之前慣例放Marco
咁我睇曬成段等自己唔好企錯,睇睇下覺得唔對路
點解無左後半段的?
我立即打「変化か?」而同時有另一個日本人都問後半Marco
㩒完都未得到答案個騎士坦已經開打
記住,係騎士坦,Hp54000 血以上
佢接第一下Cri 攻擊得番3000血
我呆左

做乜鳩一下蒸發左50000走
立即望望原來乜柒技都唔開
果下作為補師都屌曬鬼不過都算
快快手wipe 一次問齊野再來好過

咁重新來過
第二次去到花園phase 無啦啦又有人自殺打橫行
大哥呀做乜鳩呀

算數又Re一次

第三次一路打去到墓地Phase
ST 直接企在個爛地板食招但唔開無敵
你老味我炆到講「この程度かクリアありません」
之後迫佢地解散
一解散即check,原來除左最後入果個Dps 同我之外
其他又係東貝利
最後全數block 曬

Ps: 如果呢團係華人而你又睇左呢個post
麻煩你都Block 左我等我唔好誤入你地呢團勁子團
仲有唔好諗住扭曲事實,我全程有拍片

對PING要求比較高
玩機工既一定要試下
我打木頭人時間又短左

好似話一層有個機工打5300DPS
作為偏見撚,前日(星期二)打3層消化團
PF 募集見到團爭1H, 1D , 又用日文開咁就入去啦
入去用日文基本打個招呼,但無乜人回應
都正常既PF 的時候走開做其他野

等左一陣來埋個DPS, 咁準備開打前做Ready check 。
突然有另一個人用定形文講左句「<遊吟詩人> AFK 4min」
我都心知不妙不過算啦起碼叫有交帶。
咁我放底手制做其他野,
結果一路等等等,由4分鐘到10分鐘,
到第二次ready check 位詩人都未番,果陣都有少少唔耐煩。
失驚無神突然間彈左個突入視窗出來,我心諗咩料呀
岩岩ready check完有人未得就開始。
咁算啦自己都㩒左先,等到最後10秒終於入去

開打之前慣例放Marco
咁我睇曬成段等自己唔好企錯,睇睇下覺得唔對路
點解無左後半段的?
我立即打「変化か?」而同時有另一個日本人都問後半Marco
㩒完都未得到答案個騎士坦已經開打
記住,係騎士坦,Hp54000 血以上
佢接第一下Cri 攻擊得番3000血
我呆左

做乜鳩一下蒸發左50000走
立即望望原來乜柒技都唔開
果下作為補師都屌曬鬼不過都算
快快手wipe 一次問齊野再來好過

咁重新來過
第二次去到花園phase 無啦啦又有人自殺打橫行
大哥呀做乜鳩呀

算數又Re一次

第三次一路打去到墓地Phase
ST 直接企在個爛地板食招但唔開無敵
你老味我炆到講「この程度かクリアありません」
之後迫佢地解散
一解散即check,原來除左最後入果個Dps 同我之外
其他又係東貝利
最後全數block 曬

Ps: 如果呢團係華人而你又睇左呢個post
麻煩你都Block 左我等我唔好誤入你地呢團勁子團
仲有唔好諗住扭曲事實,我全程有拍片

我之前用分身同人消化三層果陣又係遇到每下critical hit扣8成血既坦 真係痴線

對PING要求比較高
玩機工既一定要試下
我打木頭人時間又短左

我昨晚見機工多番

我之前用分身同人消化三層果陣又係遇到每下critical hit扣8成血既坦 真係痴線

我都諗緊開隻分身來同人消化
聽昨日公會的人講一層災難到DPS 得2600

仲諗住今個星期試下打一樓tim...

仲諗住今個星期試下打一樓tim...

自己打下木人先,過到先入去比較好

對PING要求比較高
玩機工既一定要試下
我打木頭人時間又短左

不過只接受PING60以下既人玩
PING60以上既建議換職業
打pvp 4v4打到嘔血 唔明點解有時d隊友會係咁轉tag搞到一盤散沙 同埋補既技術真係好重要

對PING要求比較高
玩機工既一定要試下
我打木頭人時間又短左

少少Delay 都唔得

對PING要求比較高
玩機工既一定要試下
我打木頭人時間又短左

少少Delay 都唔得

GCD kick一kick都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞