[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(7) 紅蓮解放者

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
幾經辛苦終於上到50lv

想問下Relic Weapon值唔值得打? 定繼續專心打主線同升lv?

依加除左靚之外無其他用處

zodiac weapon 洗左我過百萬
解緊lux 暫時未洗過一蚊 遲d 唔知

過百萬
我打左成個月先得500K

佢有個階段一定要洗你40 萬
另外仲要整crafting HQ item
唔自己整就要同人買
呢度洗好多

想問下Relic Weapon值唔值得打? 定繼續專心打主線同升lv?

依加除左靚之外無其他用處

zodiac weapon 洗左我過百萬
解緊lux 暫時未洗過一蚊 遲d 唔知

過百萬
我打左成個月先得500K

佢有個階段一定要洗你40 萬
另外仲要整crafting HQ item
唔自己整就要同人買
呢度洗好多

老實講, 古武呢樣野一向都係LV封頂後, 官方整出來俾D悶到想死既玩家玩下, 過程一定又長又臭, 等玩家幾個月都有野做下, 跟住等到個個都整左出黎後, 佢就出個升級版或另一款更強武器, 等人又可以再搞幾個月, 如此一次又一次, 直到新資料片出, LV提升10級, 呢D野就變垃圾, 最多閒時拿出來對人講, 拿, 我當年都花左幾個月搞到呢把野出黎架
呢啲時候一定係升到70LV等新古武

巴打咩Ser 我都係咁上下Lv

Leviathan (NA Server) 巴打你呢?

lfrit
不活性クリスタル 除左空想帳 仲可以點得到
見到非戰鬥系魔石可以賣到成40萬一粒

不活性クリスタル 可以靠打1星每日任(不足bonus+60定50lv以上先有)
又或者A mob有機率跌,S mob 100%跌

非戰鬥系咁貴係因為非戰鬥系目前得5粒6lv石隨機出黎先拎到
不活性クリスタル剩係換到戰鬥系
新手剛買game,
最好打完主線先去打raid?
我見1.0到4.0好q長

唔打主線就無得打RAID,所以你呢條唔係問題

禁大概要幾耐先玩到天動零依類副本
每日可煲三四,小時,假期十幾個鐘左右
有冇elemental dc既近戰巴打有興趣一齊練o4s neo既前半呀

不活性クリスタル 可以靠打1星每日任(不足bonus+60定50lv以上先有)

依粒可以換到非戰鬥系 但係暫時只係見到空想帳有

依粒可以換到非戰鬥系 但係暫時只係見到空想帳有
不活性クラスター 換戰鬥系
不活性クリスタル 換非戰鬥系
新手剛買game,

大半個月左右
建議睇一睇頭post果個直升水既問題
新手剛買game,

我諗1-2個月左右?
建議慢慢玩 因為呢隻game好玩既唔係淨係得raid
同埋主線劇情一定要認真睇
想最快去raid咪揀好一隻職買個直升60
再唔係就: https://www.iimy.co.jp/rmt/c-456_626.html#category_626

有得去多人既server添
新手剛買game,

大半個月左右
建議睇一睇頭post果個直升水既問題

我fc d直升水新人 真係好可怕
新手剛買game,

我諗1-2個月左右?

我係劇情撚放心
放棄左kuso2大把時間煲
新手剛買game,

我諗1-2個月左右?

我係劇情撚放心

我用左半個月 左右升2.0~4.0

其中2.0尾段個堆4800經(定錢?)既任最難頂 最臭長

做做下又會卡lv 要打其他野升lv

頂過呢段之後劇情開始黎料 語音又多左
玩都玩得舒服 d
新手剛買game,

我諗1-2個月左右?

我係劇情撚放心

我用左半個月 左右升2.0~4.0

其中2.0尾段個堆4800經(定錢?)既任最難頂 最臭長

做做下又會卡lv 要打其他野升lv

頂過呢段之後劇情開始黎料 語音又多左
玩都玩得舒服 d

依家就係起4800經果段
呢排放長假可以全日煲希望可以快D過
你地有無人用手制玩,
回圈會唔會手忙腳亂
怕玩慣左用唔番鍵盤
你地有無人用手制玩,
回圈會唔會手忙腳亂
怕玩慣左用唔番鍵盤

我手制玩武士
都係睇熟唔熟手姐
你地有無人用手制玩,
回圈會唔會手忙腳亂
怕玩慣左用唔番鍵盤

我手制玩武士
都係睇熟唔熟手姐

隻game有一半人係玩PS4版,用手掣出技冇咩大問題
應該話隻game有一套手掣專用既UI
60-70 副職dps應該點升比較好?
主線解晒
主線解晒

60-61打FATE
61-70打對應lv既副本 (唔係隨機)
主線解晒

60-61打FATE

Ok thanks
主線解晒

60-61打FATE

Ok thanks

不過dps排隊會比較耐
排隊果段時間可以練下生產/採集
主線解晒

60-61打FATE

Ok thanks

不過dps排隊會比較耐
排隊果段時間可以練下生產/採集

做支線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞