NGT討論區第四回︰柏木由紀&太野彩香 生日快樂

1001 回覆
6 Like 14 Dislike
留名
呢個post好似無見過中井推咁喎

珠巴咪係
呢個post好似無見過中井推咁喎

珠巴咪係

Yes he is very toilet
我講首推喎
唔知大家有無睇過 南總有期mujack潛入ngt劇場 最後由住問佢努力有無回報
唔知大家有無睇過 南總有期mujack潛入ngt劇場 最後由住問佢努力有無回報

好似有睇過
akb show?

Mujack 南總個mc節目 關西地方既音樂節目
由佳真係好努力
晚晚SR
公演跳第一首歌已經全頭濕晒,跳得非常落力

Idol嚟講 覺得佢仲敬業過馬拿豬 都算最敬業嗰堆
不過我識嘅idol唔多
由佳真係好努力
晚晚SR

咁由住同#1邊個動作大D敬業D?

由佳真係好努力
晚晚SR

咁由住同#1邊個動作大D敬業D?

其實#1依種人,成日中意認屎認屁牙刷刷,做事係會好落力敬業的,因為要show比人睇

珠巴高手,講嘢咁玄

似讚非讚,似彈非彈

好似有睇過
akb show?

好正,睇住一半先,聽日再睇
多謝介紹

其實有無就唔一定 但唔努力就一定無先

好似有睇過
akb show?

多謝介紹

prr都叫努力

好似有睇過
akb show?

多謝介紹

prr都叫努力

咁呢個世界總有人付出少都有回報
好似讀書咁 總有人一晚KO有人要溫成個月
但你肯溫總有機會攞滿分
成日一次過影幾十張逐日放
我係隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞