NGT討論區第四回︰柏木由紀&太野彩香 生日快樂

1001 回覆
6 Like 14 Dislike

其實未發育就唔好露咁多啦

ngt 大部分 mb 廿9幾歲都未發育

咁佢又真係未到廿鳩幾歲嘅

ギリギリ合法
每日任務:吹奏NGT!
墨清一到夜晚凌晨呢啲時分就會異常地high tension
睇返由住潟姐愛娘呢啲由打工akb選秀到最後入咗ngt真係
想問下仲有邊個係其他落選最後入咗ngt

佢地係AKB真正真飯
落選幾次都要入
點解咁中意AKB既

其實呢啲故事真係好勵志
墨清一到夜晚凌晨呢啲時分就會異常地high tension

依排姐,上個月你見我11點以後無斯上嚟

一隻隻似蝴蝶 周圍採花蜜 但對花蕊又有冇牽掛

得罪講句 有書唔讀 做idol搏乜

今日嘅風光可能係預支緊未來

人有相似就搏我推?

本人痴咗線 sor sor

為興趣 為夢想 其實可以兩立 無咩咁大不了
係香港呢種唔讀書/讀唔成書就等於失敗嘅心態
都唔知厄殺左幾多可能性

為興趣 為夢想 其實可以兩立 無咩咁大不了
係香港呢種唔讀書/讀唔成書就等於失敗嘅心態
都唔知厄殺左幾多可能性

責任

正爆!
唔做idol浪費哂

佢地係AKB真正真飯
落選幾次都要入
點解咁中意AKB既

我係打工akb就開始留意潟姐
佢好似唔係落選 係無去到最終評審

佢地係AKB真正真飯
落選幾次都要入
點解咁中意AKB既

潟姐真飯

點解我D2時冇留意由佳
相逢恨晚

佢個時參加11期徵選 如果有去到俾人簡中就同川榮同期

佢地係AKB真正真飯
落選幾次都要入
點解咁中意AKB既

潟姐真飯

點解我D2時冇留意由佳
相逢恨晚

佢個時參加11期徵選 如果有去到俾人簡中就同川榮同期

好彩
入左本店冇運行
本店=埋沒人材地方

終於明白乜叫塞翁失馬

命運同世事嘅嘢 所以話人生真係好奇妙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞