NGT討論區第四回︰柏木由紀&太野彩香 生日快樂

1001 回覆
6 Like 14 Dislike
我本身唔多鐘意姬
但開始鐘意ngt就對佢無野

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

所以我只係無視佢

我本身唔多鐘意姬
但開始鐘意ngt就對佢無野

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

所以我只係無視佢

ngt po 潮文
我諗緊下個post topic叫做「點擊這裡與珠巴展開激情對話」

之後#1
size=6]溫馨提示:「 好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦 !」
[/size=6]

好唔好
我諗緊下個post topic叫做「點擊這裡與珠巴展開激情對話」

之後#1
溫馨提示:「 好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

好唔好
陣間大lemon 同杏2啲相又多幾粒負皮

之後#1
size=6]溫馨提示:「 好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又黑呢個又憎嗰個,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

[/size=6]

好唔好

試下去哂全部4846區po哩篇 記得講明作者
梳我認我會黑mb
(百搭式填充題)

好心啦,_________係娛樂之一,又_____又_____,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力
梳我認我會黑mb

腥,渣ga

我認我都會
利申:珠post常客
珠巴又撩鳩班8仔飯

之後#1

[/size=6]

好唔好

試下去哂全部4846區po哩篇 記得講明作者

唔好
我比例內向&低調

改埋日文ver. 上2ch挑機
aya彈琴
珠巴又撩鳩班8仔飯

準備直接入8po挑機
珠巴又撩鳩班8仔飯

準備直接入8po挑機

我推小田架

我推小田架

我推小田架

8 po 好難講嘢
珠巴又撩鳩班8仔飯

準備直接入8po挑機

我推小田架

我推小田架

我推小田架

8 po 好難講嘢

我都係咁話
珠巴又撩鳩班8仔飯

準備直接入8po挑機

我推小田架

我推小田架

我推小田架

8 po 好難講嘢

我都係咁話

點解 太小圈子?定佢哋會撚你
Between 呢度有陣時會有8牙手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞