NGT討論區第四回︰柏木由紀&太野彩香 生日快樂

1001 回覆
6 Like 14 Dislike
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

咁睇女人不外乎樣同身材咖啫 內涵? Idol嚟咋

喊咗
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

我都覺得idol包米大細都無所謂
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

我都覺得idol包米大細都無所謂

Bonus 嚟啫
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

都有既
如果只睇顏值,某紫色團吊打NGT 十條街啦

等我練幾個月大隻返嚟搵你隻揪
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

喊咗

咁佢係靚喎
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

都有既

「顏值」 ...我以為喺X登唔洗見到依個term

btw我唔識分靚唔靚只有鍾意唔鍾意,我心目中NGT啲女得我鍾意多過紫色團
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

都有既

又嚟基嘅語題 大隻好睇呀
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

喊咗

咁佢係靚喎

睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

喊咗

咁佢係靚喎

本人定議為頗靚
評分:6/10
好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又大包米又細包米,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

睇 idol 只是娛樂,不是生活全部,醒下啦

呢篇潮文下次攞1#
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

都有既

btw我唔識分靚唔靚只有鍾意唔鍾意,我心目中NGT啲女得我鍾意多過紫色團

咁鍾意一個人就會自然覺得佢靚
樣就只係一部分 鍾意就講成個package
所以點解有啲女係靚但我點都係無興趣
好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又大包米又細包米,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

quote多咗
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

都有既

又嚟基嘅語題 大隻好睇呀

有少少啦同小熊差唔多
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

喊咗

咁佢係靚喎

其實好GFable 一生只為尋找一個山田野絵咁嘅女仔

呢篇潮文下次攞1#

人生污點

珠巴警世名言

quote多咗

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又唔比人討論大包米細包米,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

發覺段嘢百搭
睇 idol 成日諗住

我對你地好失望

都有既

咁鍾意一個人就會自然覺得佢靚
樣就只係一部分 鍾意就講成個package
所以點解有啲女係靚但我點都係無興趣

我完全係犯賤格,d女太靚會冇興趣,白麻 小島陽菜 佐佐木希 之類

即係間接話你推個啲唔靚

呢篇潮文下次攞1#

人生污點

珠巴警世名言

珠巴諗住講嚟屌生狗,點之自己中埋槍

quote多咗

好心啦,睇下 idol 係娛樂之一,又唔比人討論大包米細包米,正一 on9仔,生活返學返工係咪好太壓力

發覺段嘢百搭

珠巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞