《閃電俠》將成為DCEU最後一部電影,所有客串已被James Gunn刪除

219 回覆
18 Like 154 Dislike
占仔
算啦,而家DC拍套黑亞當發覺唔收得又cut。
事實上DC你而家仲係起步階段,
唔收得咪忍下,再拍其他角色build up個世界囉。

而家下下都reboot ,我點解仲要入場睇?
嫌錢同時間多?
其實黑當差唔多4億美算低定點
應該蝕一億
上網睇
黑人
好心咪再搞咩宇宙
m記玩咗十幾年玩到爛撚晒啦,而家又黎走返條舊路
如果係抄狗勢力
佢地只會夾埋幾班人推嚟推去扮做正經野
最後目的都只係為咗食X晒啲資源嘅啫
啲作品出品賺唔賺到錢真係關人撚事
點解次次d演員拍得1套就收工
一蝕少少錢就斬,觀眾睇開果個演員做依個角色,下次又轉人,邊有人會追落去
以黑亞當為例,蝕左錢就斬,我覺得套野打打殺殺無腦幾正
flash果個白卡就無野好講,可以轉電視justin黎做,好想睇
至於WW同海王,我覺得一轉人做,個fans base肯定又細左
ben個batman我個人覺得幾正唔想佢轉人
同意
占根冇腦
叫好唔賣坐
啲fans唔用金錢支持
On99
美隊一都其實唔叫高票房
我入左戲院睇三次
其實好多野可以慢慢拍番好
Batman vs Deathstroke
Batman vs Joker
Superman vs Brainiac
大把反派未拍
與其一野洗哂
不如拍埋Snyder 嘅正聯2同3
再用FlashPoint重啟
起碼唔會得罪哂原有嘅fans先
動畫都成日用呢招嫁啦
拍套apocalypse war全部打到半殘 Flash一跑又可以重新出發
戀童占應該係Marvel間碟
一黎炒哂啲好演員 得罪哂啲舊fans 股票插哂水
Push
應該比你做ceo
我覺得應該係班演員太貴 寧願搵班唔出名 片酬低嘅演員reboot
但咁樣邊有人想睇
CW The Flash:
喂好啵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞