《閃電俠》將成為DCEU最後一部電影,所有客串已被James Gunn刪除

219 回覆
18 Like 154 Dislike
原本就預票房會仆街,索性砍掉重練都係好事黎嘅。
真、搵左咁多年終於搵到受歡迎嘅選角

restart做乜柒
佢之前就係諗住出冷門嘢先拍蝙蝠女
重諗住拎幾億出嚟拍百變孖寶
蝙蝠女未出街喺試映已經爛到內部都頂唔蒲要入雪櫃
俾人屌咁多錢出嚟拍垃圾同三線角色都唔拍超人
終於cut晒啲垃圾 但都係唔拍超人
marvel一開始拍ironman彈起一定程度上成功在將ironman現代化
本身漫畫個造型填色簿咁好唔吸引但電影好成功咁將個機甲感做出嚟
撩動到好多人內心9歲男孩嘅心
同埋marvel都唔係嘢嘢都中
雷神一開始都唔太掂 根本係睇在之後有avengers份上啃埋 係去到雷3先好睇返
問題係DC而家有冇條件去令觀眾啃埋啲可能唔太掂嘅嘢
人地marvel 都第5階段了
你DC仲玩重啟
究竟要重啟幾多次
咁搞法真係永遠都追唔到隔離
Batman年老版想換都可以理解
Superman wonder woman入型入格都要換走
第一次見ww係嘩一聲覺得點解女英雄可以做到咁型同時又咁靚女
拖到所有人都老咩都冇得再拍
唔restart都唔得啦
搞左十鳩幾年一獲泡
班選角由年輕力壯拖到人地都就黎4字頭
仲要個世界都未撚開始到
唔揀過批到佢build up好果時班友都開始更年期了
如果套閃電俠好似Day of future past / Flash point咁reboot 成個DCEU咪勁
但係咪真係得先
邪教教主添啦
On9
Flash本身選角已經柒
明明大大個靚仔grant喺度唔搵去搵個柒頭
James係咪內奸嚟
M記叫佢去玩爛DC殘餘價值
明明M記跌緊,Dc有機反cup就踢走班人
過多十年搵返佢拍beyond
諗住the rock請到Henry, 舊3巨返哂黎,準備開始j下 DC

點知黑呀當仆直,dc就即刻反面

仲想睇超人沙贊黑阿當打
劇集出左一堆啦Titans都有
想睇最後米奇拎無限手套行出黎
一個打哂兩隊的
其實最後一定會有,超級英雄電影都開始走下坡

hit左十幾年算係咁
其實之前有咩問題
重啟又重啟又重啟又重啟又重啟又重啟
仲要故事開頭兩邊啲英雄打米奇啲𡃁,即係高飛狗、唐老鴨同布魯托依啲已經有幾個領便當呀,斷手斷腳咁

咪搞咁多野啦, 想自已搞一個DCU宇宙咪直情完全REBOOT咪算囉
反正平行宇宙多一個唔多
咁樣刪刪改改咪仲肉酸...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞