《閃電俠》將成為DCEU最後一部電影,所有客串已被James Gunn刪除

219 回覆
18 Like 154 Dislike
Reboot 長遠黎講可能係好
但佢依家咁既環境 間公司頂得幾耐都唔知 分分鐘個十年plan行得一兩年間公司就執得
小丑會係普通人 之後去壓迫super hero 再比真白卡踩到白卡都不如
其實James gunn 係電視版fan
咁就可以換人
1垃圾
2普通
老爺中老年至巔峰
James Gunn 第一份約好似4年定5年,下年第一年要上埋舊宇宙的The Flash同Aquaman,再加其他Shazam同Blue Beetle(唔知咩來),即係屬於Gunn宇宙的最快都2024或2025先見人,佢剛剛先斬左三巨頭,班死忠對Gunn的不滿可想而知,來緊佢個計劃宣布,係唔係都會屌左先,James, 你個宇宙夠唔夠時間build呀
根本之前就係冇咩長遠計畫
咩都急住出,出左先算咁
而家想build up 一個長遠計畫
緊係cancel 晒重頭黎過
想重新build up 個宇宙,又要留返一堆舊人舊模式,邊個creator 會想同你搞
Gal Gadot X WW 落幕
好撚可惜
換都冇計
演員已經成名,片酬貴
另外已經拍左2集超人,創作新宇宙個陣限制一定多好多。其他角色都一樣道理。
所以基本上佢換晒人都好合理
因為已經唔再新鮮
咁多負皮係咪因為波細?
James gunn條死仆街
Henry辭演Witcher嚟拍超人 結果趕佢走
佢依家點算好
我想睇多幾年全盛期半裸Henry呀 dllm
Marvel搵佢拍Xmen啦
改嚟改去,溫子仁都俾華納玩死
Swamp Thing 又cut埋
明明3巨頭好好地,自己倒自己米
係因為叫神奇女俠
其實泰坦titans wonder girl一出嚟覺得已經可以代替gal gadot
當黑阿當票房都收埋皮,我係贊成砍掉重練
舊人留嚟都無咩意思
明明dc有英雄劇都有唔錯收視又唔叫個班拍一套頂一頂個頭再鋪超人蝙蝠俠出來
連黑阿當掘番超人出嚟都收埋皮,
就算唔重啟都係收皮狀態,不如搏吓
black adams 佢出得個一秒,撐henry既點解要入場
第一次睇果陣仲係 中學生
而家都老啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞