《閃電俠》將成為DCEU最後一部電影,所有客串已被James Gunn刪除

219 回覆
18 Like 154 Dislike
宜家最大問題係新演員一定會比下去
呢個就係一係唔做,一做就要做好既道理
半桶水仲衰過乜都唔搞
蝙蝠轉來拓咩,本身正義時期都阿叔來,超人就年輕
其實點解閃電俠唔用電視嗰個???
DC做左咁耐美漫電影除左美漫一貫啲缺點之外乜都學唔到
新演員一開始比下去就一定
就好似蜘蛛俠未完但reboot畀加菲接 又未完再reboot畀荷蘭接咁
呢個就要睇尖根嚟緊嘅選角說唔說服到人
但都係嗰句 DC而家無論故事上定現實嘅演員上都已經幾乎係捉唔落去嘅死棋
況且華納之前放ZS版正聯出嚟 發大咗個死局一嘢 就營運上睇我同意呢鋪係衰棋
(ZS正聯好睇 但擺明後續唔到太可惜)
雖然好想睇ben幅俠 但就算出部落幕作 都一定有呼聲想繼續 到時又係唔上唔落
ben幅又綁埋leto小丑
DCEU演員問題(白卡閃電俠)就算ZS回歸都冇得搞
如果呢個演員又換嗰個演員又換 已經散到同再reboot冇分別甚至更衰

結論:觀望尖根嚟緊搞乜先 暫時對將來嘅DC戲有少許期望曙光
查糧倉時候就火燭嗰friend
因為有電視味,觀眾唔鐘意
預告出埋都可以刪 dc
如果重啟可能新dcu再戰十年
依家cast真係太老

咁咪唔好重啟囉dllm
最後打和super family bbq
我一定入埸睇
咁先多dark
算撚數啦DC死症係D頭牌英雄係人都識果D個造型老撚土到死
除左蝙蝠俠間唔時換下衫
超人同神奇女俠個造形幾十年如一日
DC D造形全撚部都係斗蓬緊身衣咁滯
其實都岩,一野cut晒佢好過一路柒落去
其實dc不如學marvel出d不知名英雄搶正試下啦

成日都超人蝙蝠俠睇到厭
弱智白卡靠靚仔做男主,同香港情況一尻樣,多妹妹仔冧就得!電視劇果個做左咁尻耐都唔順理成章,係都要搞爛個角色
不如全CG電影算
諗起之前GG俠每隔幾年就死一次uncle Ben
諗住Zack Snyder's Justice League係開綠燈
仆你個街而家仲衰撚過BvS 之前
dc都戇鳩, 而家個爛局啲演員老咗 索性用佢地帶出英雄二代出嚟咪得囉, 舊演員可以用,新演員也可以加入, 又唔洗浪費資源, marvel班復仇者二代都爛爛地, 應該用dc兩代英雄頂死佢啦, 都唔知dc班人搞乜

dc連一代d都搞到咁差點出二代
我都覺本身dc出下一代做落去好過marvel,因為本身都個個有side kick咁濟
The invincible 拍真人電影可能都贏DC
DC?不意外啦,重啟是常識吧
James Gunn食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞