[I/A] Puzzle and Dragons (754) 樓主po霸

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
都唔知你up乜春
人生第一次開post
我係男仔,交友App識左個女仔
識左大約一個月
大家見到面都好多野傾,但好少message傾計
Message最多係share下有咩景點想去
呢排都見得密,一星期見左3次,約好左黎緊會再出街
出街都有身體接觸,大家都會間唔中flirt下
其實係咪都有機?
大家都係巨蟹
我好鈍,唔識分女仔啲signal
求大家俾啲意見
我覺得呢個女仔真係好好,唔想錯過
我好想去,但好怕自己太快,嚇走人
(同事勿認,我知你地有上連燈)
抽四隻天氣當玩具

冬至的感性回憶...
記得有次夜晚...去元廣uniqlo鳩行...
見到個女staff...執執下貨彈出來...
果刻同佢四眼交投左幾秒...大家都冇移開視線...
呢幾秒感覺有幾分鐘咁長...
佢著到圖中咁...但淺色系...
毛絨絨咁...好正...好有衝動想攬住佢...
通常一般文青女...呢類初只著到個比例出來...普普通通咁
但佢~175高...堅著到長裙長外套果種驚為天人既氣質...
間中都有去...但就再冇見過佢...
我以為佢對波彈出黎
我同男友一齊左半年
老實講我一開始就知道佢窮
但我唔介意佢窮 咁岩識佢之前佢繼承層樓
一直叫佢不如賣左屋企人比佢層樓
我同佢兩個人一齊用呢筆錢出國讀書闖下
但佢一直安於現狀
打份得萬幾蚊既工 話繼續咁樣都幾好
我已經同佢溝通左好多次都冇結果
唉真係覺得開始唔值得為佢付出咁多
對唔住啊bb😭我會畀心機好好努力進修 做一個對得住你嘅人
認真!無糖!
笑撚死 仲喺度期待港女可以有對波彈
扑下野咪算 好咩好 咁快已經比你摸到身體
其實已經暗示曬可以渣波 根本就係淫娃蕩婦死臭雞
電話佬!!!!唔會再信你!!!!
港女除左飛機場冇得救。。。其實樣貌好高汁!
毒男 這個詞通常是指那些對女性不尊重、欺凌或虐待女性的男性。如果你沒有女朋友,這並不意味著你是毒男。每個人都有自己的個性和行為模式,有些人可能比較容易找到伴侶,而有些人可能不太容易。這並不意味著任何人都是毒男或毒女。最重要的是,我們應該尊重所有人,不管他們的個性或行為模式如何
我係果次比武唔出手既理由我已經講過好多次,我亦唔打算再講.我既實力去到邊唔需要向任何人證明,眼看的未必是真!你有冇見過係水中被陽光折射既筷子?我以前單手打贏一個體重重過我45磅既柔道仔,當時有超過30人在場見證,你又在唔在場?我以前打贏過跆拳道高手同合氣道師傅,當時你又在唔在場?我以前個徒弟一個打贏6個人,而我以前武功最巔峰時既實力遠在佢之上,你又在唔在場??
收皮啦
老闆話你寫左封投訴信俾我
幾日後就炒左我啦
咁你有冇食埋
牙西。。。唔係話唔信你。。。屌你成日口up up。。。
但唔好話閪邊。。。波皮都冇塊俾人睇。。。
想正皮
你跑私鐘俾老細發現。。。唔好賴我
睇到巨蟹已經睇唔落去
星座撚
比op養大左個胃口
一樣10石JOJO要出勁啲啦
就係跑你既私鐘
仲要投訴我服務唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞