[I/A] Puzzle and Dragons (754) 樓主po霸

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
我已經澄清過好多次
常闇有隊入total2隻打千手
不過佢1F版面要有6粒暗珠
咩羅亞,劉備,女僕,女僕,鹿車女
一個字,D奶假架!
好多女仔
解釋姐係掩飾
我都係睇左佢果條先換2隻
點知原來好唔穩 再碌youtube發現要4隻已經夠鐘無得換
我係抽中1隻+換3隻
最初睇到twitter有隊輕鬆刷千手先換
睇暗波利砌穩定隊
而家諗返都覺得on9
我想問如果重新玩嘅話,刷依家嘅pool夠唔夠自成一角?定係會斷手斷腳不停卡新關
開定打石聽日抽jojo好過
好,上網睇下jojo評價先,聽講99億
話說約左個fd今日去party玩 啱啱走 
咁大部分人我都唔撚識既 咁成個場D人都各有各玩, 玩左冇奈就見到有條女幾可愛,大波又細細粒咁 同佢好似時不時都會對望到
佢又會擰轉頭好似怕丑咁回避我視線 仲以為今鋪實有機la點知屙完篤茄返嚟見到個fd 同佢係到吹緊水 屌佢老母傾緊以前中學玩童軍個D野
小毒毒邊有參加咁多活動結果我埋到去又冇野好講 剩係聽佢地你一句我一句有講有笑,好似情侶咁 諗起都嬲我屌你考母真係谷鬼氣 ,好似比fd 撬左牆腳咁
明明我同條女確認過眼神先我仲要連ig 都冇攞到比個fd 攞左

點部署
小弟三十歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同玩單反...而家係X馬時速遞做速遞員...

我同佢係一刻館識.. 傾左一個星期hmd...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係hmd拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok 呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左排dove朱古力俾我話係平安夜禮物..之後佢同我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000 蚊...之後佢問我有乜平安夜禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone14 pro max...之後我就同佢出左部iphone14 pro max...重買左個小海綿 case俾佢..佢好開心呀...之後去左食日本野廚師發辦..食左$2000....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,除夕夜會帶埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原來拍拖係呢d感覺..真係好 sweet....等我重係旋轉拍賣 bid左幾隻ps5 game諗住成個新年假係屋企收埋打..我尋晚返到屋企..上旋轉拍賣同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會出來交收的了..之後果幾個賣家即刻俾劣評我..嘿..班死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢地酸到出汁啦....我訓前打左俾佢..不過佢無聽電話...可能訓左..我sd左個whatsapp俾佢,同佢講miss you;) good night...之後佢sd左個whatsapp俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)
基本上主角群都夠你玩住先
聖誕節關打返隻聖誕赫拉之後用
應該都砌到1隊
不過裝備就考個BOX既深度
啱啱喺的士站等咗陣的士,我企站頭同埋後面都仲有人排緊。

接住嚟咗兩架的士,前面嗰架有客要落,後面嗰架無客要落,我見我後面仲有人排,唔想等所以走咗去搭後面無客嗰架的士,一打開門俾的士佬屌鳩我點解唔上前面嗰架,我話我後面仲有人等緊的士無影響。佢屌完我之後唔俾我上車然後揚上而去

如果有需要我記低咗車牌,留俾大家提防下啲燥底人。
99e JOJO會唔會勁過凱多?
如果要追武裝進度
係味要買聖誕pack?
應該會 仲要暗光屬 冇剋屬問題
但隊長技限用攻擊type隊員 可能難組d
反而99e Dio惡魔type隊員易組d
Type用武裝解決
隊員彈性啲 凱多限死低星 廢技廢覺 計翻條數體質應該差唔多

不過唔產珠又唔解lock係煩啲
都可以嘅
但岩岩發現個問題
因為一開技就時停
所以每次只有一隻可以打到198億
唔似凱多可以幾隻一齊開技打幾個160億
聽日jojo大家打算課幾多劈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞