[I/A] Puzzle and Dragons (754) 樓主po霸

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
好可惜
承太郎究進版如果語音係歐啦會更好
想佢歐啦三頁
玩左pad 無耐就聲音全熄
熄左十年今次第一次開返聲但bgm 唔係經典melody
如果有每個主角發威時個bgm 就好
抽完又走去j 啲op ed 主角theme song
無玩一年唔知隻game變成點
我見巴哈啲人話無乜功能性淨係大力
又見承太郎變完身都無9個覺醒就當咗佢唔勁
再加上jojo粉都慣咗合作日常被逼害
Ws同怪彈嘅jojo合作都係唔勁
係咪有咩誤會 我同大家常在
我覺得一般般 無海賊王果次咁震撼
有成億 想另一邊夾錢神 . jo ho?
巴哈從來都係傻閪集中地
單睇資料都仲ok 但睇啲台仔評論9成9都係垃圾
想知點差法個食相
其實我覺得今次玩味濃同埋唔係岩新手返黎玩既meta黎
op回鍋會好D,但係呢家回鍋抽呢D係要好多配套先會勁
方向可能係2個呢D超大輸出既野之後用一堆野support既meta
可以手提同模擬器用同一個pad account?
唔洗繼承data?
打手黎仲想要咩功能性
夠大力10com一定上到198億咪就係佢個功能
pad合作基本上起碼有一隻兩隻竉係可以玩到3個月
勁既武裝可能可以keep到一年
垃圾王者例外
免費既秦王裝可能係最勁
豬頭武裝睇官方數據仲係頭10使用量最多既武裝黎
JOJO父女加隻布加拉提同東方仗助加隻是但都砌到隊過裡魔門
我覺得新手都可以一戰wo
的確係, OP隻隻勁到都要複數咁濟
同op果陣抽齊就可以打越鳥係有段距離既
D台仔唔知係咪睇得造星多
有唱功就叫人跳舞
識跳舞又話人唱歌唔掂
都九唔搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞