[Milik又唔開...]波台9up區 31

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
短鳩真系巧吾kai針 哥哥請你出去飲酒啦 吾巧屈埋屈埋 男人老狗喊乜春=.=

比條女當佢傻仔咁玩

女啫.....拍多幾次拖就睇化啦......條女鍾意你都有限

咁大個人自己識諗架啦 我估佢京自己吾知幾時先再有拖拍先死攬吾放 女仔感覺淡左 你做咩野刀感動吾到佢架啦 你愈搞得多野 佢愈覺得你乞人憎 cow過件仲實際

奧寶幾碎呀?而家先初戀🤔
不過溝過件有幾難啫 唔好死攬唔放啦

如果我系佢條女個新仔 實吊柒短鳩叫佢咪煩收皮死左條心佢

咩料呀?而家佢條女有新仔?唔係不嬲話ex咋咩?
不過呢啲走唔走得出嚟睇自己造化,無人幫到佢

條女吊柒佢自私吾顧佢感受 多數系已經有新仔/中意左第二個又有暖昧關係

咁又未必係必然嘅
但條女擺到明唔值得你為佢付出
奧寶係人 唔係工蟻喎🤔
女死女還在 牛歡喜要炒咸酸菜

這個freestyle真牛

梨有freestyle 嘛?
樓上兩個仆街

佢地好似怕奧寶未jump

我收工就去jump

玩留
短鳩真系巧吾kai針 哥哥請你出去飲酒啦 吾巧屈埋屈埋 男人老狗喊乜春=.=

你有無女帶出嚟比佢先

返工牙
琴日地鐵條友碌鳩咁短
懷疑牙路黎
琴日地鐵條友碌鳩咁短
懷疑牙路黎

奧寶黎 佢受太大刺激
琴日地鐵條友碌鳩咁短
懷疑牙路黎

奧寶黎 佢受太大刺激

屌你老母
琴日地鐵條友碌鳩咁短
懷疑牙路黎

奧寶黎 佢受太大刺激

似喇似喇

女啫.....拍多幾次拖就睇化啦......條女鍾意你都有限

咁大個人自己識諗架啦 我估佢京自己吾知幾時先再有拖拍先死攬吾放 女仔感覺淡左 你做咩野刀感動吾到佢架啦 你愈搞得多野 佢愈覺得你乞人憎 cow過件仲實際

條女吊柒佢自私吾顧佢感受 多數系已經有新仔/中意左第二個又有暖昧關係

咁又未必係必然嘅
奧寶係人 唔係工蟻喎🤔

條女當佢傻仔咁舞
要拍得長 好似當大家朋友咁 乜刀講夠坦白有時我仲會講埋粗口 有事又要幫到手 平時扮下on9 大家笑下 適當時候就哄下人 我同條女刀差吾多6年啦 不過熱戀期之後系成日嘈交架啦 短鳩加油啦-3-

咁又未必係必然嘅
奧寶係人 唔係工蟻喎🤔

條女當佢傻仔咁舞
要拍得長 好似當大家朋友咁 乜刀講夠坦白有時我仲會講埋粗口 有事又要幫到手 平時扮下on9 大家笑下 適當時候就哄下人 我同條女刀差吾多6年啦 不過熱戀期之後系成日嘈交架啦 短鳩加油啦-3-

想拍得長一定要地位對等

你有無女帶出嚟比佢先

我冇乜異性朋友 有刀系同我有d野....吾想做老襟

你有無女帶出嚟比佢先

狗公

咁又未必係必然嘅
奧寶係人 唔係工蟻喎🤔

條女當佢傻仔咁舞

想拍得長一定要地位對等

我就系出面我話哂事 系屋企就工人黎 d家務煮飯洗碗我做哂

你有無女帶出嚟比佢先

狗公

乜牙 俾女cow刀狗公牙

一個人去歐洲

儲緊錢了 我諗2-3萬窮遊3-4星期
我想見識下外國嘅生活同風土人情
其實係想借遠行想對自己好啲

做第二個dost
打算去邊幾個國家

最想去英國 唔知會唔會睇波 好撚貴
其次係西班牙 法國 德國
暫時想去呢幾個熱門國家

英國野食好垃圾

英國野好撚好食 你唔識去姐 ching 倫敦大把正野

Dost去左幾耐

23日 買野都買左好多錢
短鳩,我最近識左個18碎妹妹,介紹比你識啦

當初你地由陌生人開始相識 由朋友變戀人
而加返去朋友/陌生人階段
努力改善自己 有質素有條件 你想要咩女都得啦

This true

講就易 做好難

過多一排就會好啲
你地係同學定同事

both

想追返人就唔好再諗住月做返自己先
等多一年半載先再追都唔遲

比你追得返要食幾多手飯

咁分左手冇得怨 如果真係睇咁重 就真係算數
呢排返工 日日都係公司冇野做

阿po有個19介紹左個大波有$女我識細我一年不過好賭純想拎我料 介紹短仔你色啦-3-

咁又未必係必然嘅
奧寶係人 唔係工蟻喎🤔

條女當佢傻仔咁舞

講粗口好正常啦吓話
我都拍過6年幾 最後始終刀系捱唔住
牙奶仲唔出嚟搶1001?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞