[Milik又唔開...]波台9up區 31

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

Sane 史達寧已經夠做啦

兩個反骨仔黎 養唔熟

哥狗連Joe Hart刀當人球甘踢

依個又係反骨仔

入得鏝都係為份糧姐 邊有反唔反骨

我入你老母個西都係為射精

我老母係麻友

渡邊家銘

Sane 史達寧已經夠做啦

兩個反骨仔黎 養唔熟

依個又係反骨仔

我老母係麻友

渡邊家銘

兩個反骨仔黎 養唔熟

依個又係反骨仔

我老母係麻友

麻友=架純=G

今次十卜牛奶囝

依個又係反骨仔

我老母係麻友

渡邊家銘

依個又係反骨仔

我老母係麻友

渡邊家銘

你老豆姓李 你老母係麻友
你係雞個仔,無衝突
chester

chester

Who cares if one more light goes out
In the sky of a million stars

由細聽到大
另外,與紅色比較,代表「藍色」的李斯特城絕對是另一多數,不過與利物浦的比例大約為2:8。非官方李斯特城球迷會管理員阿Joe坦言沒有壓力,因為大家都是睇波,然而亦會嘗試以吶喊、唱歌助威,鼓勵愛隊以及震攝對手。
[img]https://www.upower.com.hk/wp-content/uploads/sport/2017/07/20170719_賽前球迷_2_UP.jpg[img]

牙Joe

摘仙?
另外,與紅色比較,代表「藍色」的李斯特城絕對是另一多數,不過與利物浦的比例大約為2:8。非官方李斯特城球迷會管理員阿Joe坦言沒有壓力,因為大家都是睇波,然而亦會嘗試以吶喊、唱歌助威,鼓勵愛隊以及震攝對手。

牙Joe

叫親joe都好高汁
chester

Who cares if one more light goes out

由細聽到大

中學雞去親neway都鳩嗌numb
chester

由細聽到大

中學雞去親neway都鳩嗌numb

I've become so numb

牙Joe

叫親joe都好高汁

睇個樣已經係一表人才

吊你老尾

由此觀之
反雲既都系細蚊仔

吊你老尾

由此觀之
反雲既都系細蚊仔

撐雲先係真理

吊你老尾

由此觀之
反雲既都系細蚊仔

見到其中一個係A_Mxxxx

吊你老尾

由此觀之
反雲既都系細蚊仔

成班笑笑口以為好過隱 出街比我撞到打到佢入icu

吊你老尾

由此觀之
反雲既都系細蚊仔

見到你咁靚仔嚇晒去睇心理醫生啦

吊你老尾

由此觀之
反雲既都系細蚊仔

見到你咁靚仔嚇晒去睇心理醫生啦

嚇到射波
who play fifa now?
who play fifa now?

U rub
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞