[Milik又唔開...]波台9up區 31

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

前日喺海底撈入面食煙 真係覺得自己好撚仆街

你不嬲仆街

靜啦

15妹

做乜又叫春🤔又有感情煩惱

初戀係傷d架啦
不過你溝到下個就會忘記佢架啦

佢有下個再算

當初你地由陌生人開始相識 由朋友變戀人
而加返去朋友/陌生人階段
努力改善自己 有質素有條件 你想要咩女都得啦

This true

講就易 做好難

過多一排就會好啲
你地係同學定同事

both

想追返人就唔好再諗住月做返自己先
等多一年半載先再追都唔遲

你不嬲仆街

靜啦

15妹

比條女當佢傻仔咁玩
我初戀呀你班仆街

邊有戀,佢當你condom咋
樓上兩個仆街

佢有下個再算

當初你地由陌生人開始相識 由朋友變戀人
而加返去朋友/陌生人階段
努力改善自己 有質素有條件 你想要咩女都得啦

This true

講就易 做好難

過多一排就會好啲
你地係同學定同事

both

想追返人就唔好再諗住月做返自己先
等多一年半載先再追都唔遲

比你追得返要食幾多手飯

你不嬲仆街

靜啦

15妹

比條女當佢傻仔咁玩

女啫.....拍多幾次拖就睇化啦......條女鍾意你都有限
樓上兩個仆街

佢地好似怕奧寶未jump
樓上兩個仆街

特別係路狗
樓上兩個仆街

咁係阿麻,未扑野算咩拍拖。你之前扑埋都未拍啦
樓上兩個仆街

樓上兩個仆街

我收工就去jump
樓上兩個仆街

特別係路狗

今日星期四佢點會正常呀
159一返黎推Po快好多
樓上兩個仆街

5好提了

你不嬲仆街

靜啦

15妹

比條女當佢傻仔咁玩

女啫.....拍多幾次拖就睇化啦......條女鍾意你都有限

咁大個人自己識諗架啦 我估佢京自己吾知幾時先再有拖拍先死攬吾放 女仔感覺淡左 你做咩野刀感動吾到佢架啦 你愈搞得多野 佢愈覺得你乞人憎 cow過件仲實際
159一返黎推Po快好多

你出文嘅話都會快好多
樓上兩個仆街

樓上兩個仆街

之前好似話吾中意人了 第日就扑野

你不嬲仆街

靜啦

15妹

比條女當佢傻仔咁玩

咁大個人自己識諗架啦 我估佢京自己吾知幾時先再有拖拍先死攬吾放 女仔感覺淡左 你做咩野刀感動吾到佢架啦 你愈搞得多野 佢愈覺得你乞人憎 cow過件仲實際

奧寶幾碎呀?而家先初戀🤔
不過溝過件有幾難啫 唔好死攬唔放啦

靜啦

15妹

比條女當佢傻仔咁玩

如果我系佢條女個新仔 實吊柒短鳩叫佢咪煩收皮死左條心佢

15妹

比條女當佢傻仔咁玩

咩料呀?而家佢條女有新仔?唔係不嬲話ex咋咩?
不過呢啲走唔走得出嚟睇自己造化,無人幫到佢

比條女當佢傻仔咁玩

咩料呀?而家佢條女有新仔?唔係不嬲話ex咋咩?
不過呢啲走唔走得出嚟睇自己造化,無人幫到佢

條女吊柒佢自私吾顧佢感受 多數系已經有新仔/中意左第二個又有暖昧關係
女死女還在 牛歡喜要炒咸酸菜
女死女還在 牛歡喜要炒咸酸菜

這個freestyle真牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞