[Milik又唔開...]波台9up區 31

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

我而家鐘意個女仔其實應該會同佢男朋友分手 但佢講左一件要好大決心先做到既野俾我做 當我做左佢先肯同我正式一齊 唉

醒下啦
如果佢真係為左你飛左而家條友
姐係都會為左第條仔飛你

唉 我有咁同佢講 佢講左d我好感動既野

我今晚安全期?

仲未屌 佢唔俾 佢話我未係佢男朋友

咁叫佢仆街啦
唉 好撚混亂 我呢排傻撚左 我搵返我ex 佢而家有男朋友 我同佢做返以前情侶果時既野 同一時間 之前都有講 我鐘意左個有男朋友既女仔 佢而家名義上其實同我一齊緊 但佢實際上未分手 仲同緊佢男朋友一齊 仆街 而家我好撚辛苦 我抽唔撚到身 究竟我係到做緊咩撚野 我呢段唔只係三角戀 係5角戀 我好撚辛苦 唉

牙毒
放手啦

我而家鐘意個女仔其實應該會同佢男朋友分手 但佢講左一件要好大決心先做到既野俾我做 當我做左佢先肯同我正式一齊 唉

乜野?

佢叫我紋身 唉 我覺得好誇張 我未決定

我想紋手指

紋身其實對之後有咩影響 搵工難?
唉 好撚混亂 我呢排傻撚左 我搵返我ex 佢而家有男朋友 我同佢做返以前情侶果時既野 同一時間 之前都有講 我鐘意左個有男朋友既女仔 佢而家名義上其實同我一齊緊 但佢實際上未分手 仲同緊佢男朋友一齊 仆街 而家我好撚辛苦 我抽唔撚到身 究竟我係到做緊咩撚野 我呢段唔只係三角戀 係5角戀 我好撚辛苦 唉

牙毒
放手啦

乜野?

我想紋手指

屌你見工都係著長衫長褲咖啦

牙毒
放手啦

乜野?

我想紋手指

政府工唔係唔俾紋咩

牙毒
放手啦

乜野?

我想紋手指

政府工唔係唔俾紋咩

文職冇睇理柒你咩

牙毒
放手啦

乜野?

我想紋手指

政府工唔係唔俾紋咩

文職冇睇理柒你咩

同埋你係咪唔做政府工唔得先

我想紋手指

政府工唔係唔俾紋咩

文職冇睇理柒你咩

同埋你係咪唔做政府工唔得先

唔係 都唔會做 但緊係覺得有影響 唔太想紋

唔係 都唔會做 但緊係覺得有影響 唔太想紋

咁咪唔好紋
佢都on 9開D咁既要求
沉默亦可~~感覺到

唔洗番工牙 仲唔訓

瞓咗

hey

牙賓

hey

廢鋒
紋身
毒男幾碎牙

hey

廢鋒

廢村
紋身好啊

我都紋左大仔個名落手
紋身好啊

我都紋左大仔個名落手

紋身好啊

我都紋左大仔個名落手

紋身好啊

我都紋左大仔個名落手

就咁紋名好mk 爆手好睇好多
辯題: 雲加退休對阿仙奴利大於弊

有無波台手足join

U同保蛇go la

有無波台手足join

U同保蛇go la

me
紋身好啊

我都紋左大仔個名落手

就咁紋名好mk 爆手好睇好多

之後會慢慢加野落去
手就炸硬架啦

有無波台手足join

U同保蛇go la

me

正方:agger路 世界情色王 Ryo蛇
反方:保蛇 禾 返六日

me 反方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞