三國志 · 戰略版 (78)- 三國仝人敬賀!!梅西足球制霸!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
其實9001服係咪冇正常人
毛爸得罪哂成隻game嘅玩家真係可以頒個獎表揚佢,佢真係稱得上係三戰版Arho Sunny
我之前加咗你好友,依加hi下你
比唔比人打爆左就要問下尼馬巴打先知
人在9002 3000金都未攞就完季 日日上線抽咭 悶到抽筋
如果史坦睇到既話 sorry先
真心 人地借個比史坦玩
佢開荒唔識開 玩又麻麻地 講攻略又照住d文章讀
但起馬佢一季比一季好 雖然唔可以拎佢同阿萬比
但史坦起馬進步緊
相反 毛爸 條條片都無質素 除左季季刷鞋同搵個季反水既人上黎傾計 仲有咩用? 奶到個滿紅號 配隊廢 打交又廢又唔識咩係克制 成日都係到自hi 都唔明係咪奶埋人地腳趾先仲會收留佢
佢好似次次都越描越黑
63有無諗過搵第二個代言人
解決大台po中之霸
其實我懷疑毛爸開台係畀自己63 d人圍爐用,應該冇care過外人點諗
反正只要晴媽一日係度,就大把人黎抱
唔夠活躍?派mycard激勵人衝
唔夠人打?派mycard畀對面策反
有晴媽就有俠,無晴媽 俠就自然倒台
毛爸反襯出牛絲=遊戲界清泉
所以早幾個月先講,晴媽點會退坑
佢玩隻GAME既課金錢都話買少2個袋就得
佢要湊B,請3個奶媽黎分3更幫佢湊,佢全職打機都得,邊到洗講到退坑

圍唔圍爐唔知,但佢D搵人PHONE IN明顯係柒到爆既玩法
唔同人地既PHONE IN打上去講返自己服狀況咁
佢d phone in用黎洗白姐,梗係柒架
你背刺反水點洗都係柒架啦
然後就63+反水盟留言笑笑笑
圍爐到一個極致
聽講天仁茗茶係前服排名都已經好高 有冇人知

同佢哋打嘅時候我懷疑自己係全服唯一白板
正如我上邊咁講
入得佢地俠既,全部都係滿紅課得之人,除左奶返黎既毛爸之外
基本上個個都超重課,我又唔會覺得佢地依D人會介意D乜野,要圍爐
所以我就真係極度建議考慮放棄D菠蘿雞啦
回收返個號,每季比錢工作室去控,好過比件菠蘿雞黎控
有200個正常人係哂俠度
俠世一!

申請拎個滿紅號換走毛爸做維穩
建議回收返毛爸個號
之後過黎連登搵人,仲好過毛爸做維穩
真呀 不過真係唔係個個都肯做
D手段咁撚肉酸
仲要成日係度話個老女人咩最美
好心叫佢柯篤尿照下先啦最美

晴晴最美(想嘔)
送你十張八張mycard,你講唔講先?
可以搵我做連登代言人
你當我好似晴媽咁呀? 十張就想買起我?
起碼都廿張啦師兄
可惜同唔到俠同服
唔係一定奶到舒舒服服

用過都讚好 20年經驗

搵我地一齊唱好63仲好啦
呢度講野既人又唔係多,唔駛好多mycard都夠
每月免費大小月卡都講啦
仲洗咩10張8張
每季課1條龍連3PACK788 唔好話打字講,開台講都得
一齊分啦
以我所知,戰區搬城有得claim返金珠
攻城帶足夠車同主隊又有mycard拎
上榜就當然更多,仲有平時俘虜打飛匪尾刀者都會派金珠
之前同63打,有d分盟2打6白板都同我講拎過唔少mycard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞