三國志 · 戰略版 (78)- 三國仝人敬賀!!梅西足球制霸!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
佢果邊有個盟叫帝魂
一直幫佢地打人地出生州
又攻入資州幫佢地擋刀
但最後先發覺原來人地無諗住畀霸業名額
反而另一個盟叫不亦就好乖做契弟
唔奢求有霸業名額先明哲保身拎到割據
而帝魂唔甘心有汗出無糧出,即時翻面
最後連自己州府都畀夜空星屑食埋
慘!我都係9服-帝魂
最公平應該紅盟擺哂入同一個ser
其實真係好廢
我打緊個服
有兩個盟農到仲係出生州嘈緊地
失策左, 本身特登唔滿人, 無啦啦今季出左個分顏色
但紅色同紅色通常都唔少仇口
搞幾搞D人可能又棄坑
官方唔會咁做
但公平黎講咁樣做就最岩
但其實應該無咁多紅盟
即係會變左季季既對手都係呢幾個盟

點呀? 你口氣大定人地啦啦隊口氣大呀
呢條柒頭仲未死?
早2日聽金龍個直播,見到條友上黎留言
有人講返依到出既花生出黎 條傻閪就話比人召喚上去聽
之後史坦問佢洗唔洗PHONE IN去講下,又唔撚答人
就彈左句話人地樂天啦啦隊 但史坦就係普通服
啦啦隊好似係挑戰服
佢又去講人地唔知做乜柒
佢真係9唔撚答8
紅色係分完組後先紅色,relatively red
老實講 今季一啲都唔好玩
多咁多人再紅都係輸
外交個啲點傾我呢啲小薯就唔知啦,不過對面咁贏左又好玩咩
課咁多嚟體驗農大半季?
老老實實,9up 黎講,牛絲高質過好多youtuber

好多年前有人叫我開台,我彩佢老味,同e健一樣尊心打機好過
依條柒頭仲咁厚面皮上史坦Live留言真係好撚嘢,得罪金龍樓班高層可以當冇事發生
成班63白卡,今朝世頻屈啦啦隊係神樂,搞到人地勁嬲

佢地係咪成日要ff劇本,搞到自己跳制
天團打左10季終於遇到癲佬
咁你幾時開台打住機9UP一下D隊既玩法?
對大家都開心
又唔洗對班農夫
又可以打仇人
好似夾埋廿幾個紅盟?
今季似打到季尾
你邊到嫁
牛絲推薦既隊可以唔練
全盛期一定多開+講哂點配將
而定廢老期,得閒抽下水!tap in 就算
即係咁
如果我係63既高層既話,就一定圍內傾下係咪要棄左件毛爸件菠蘿雞先
講真一句,咩劇唔劇本洗白,你成班課長會介意依樣野咩
唔好話買少2個袋,你地成班課既錢都係講緊1年去少1-2次旅行洗費,邊會在意依D所謂遊戲入邊既黑白事
但搵件菠蘿雞黎季季想玩劇本式洗白,依樣就真係OVER左 明顯係菠蘿雞本身做唔到野,但又要靠做D咁既野黎證明自己入你地盟係有存在價值 個價值,你地自己有眼見啦 咪就係季季比人針住黎屌囉
局外人完全睇唔明
即係63服個俠比人打爆咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞