三國志 · 戰略版 (78)- 三國仝人敬賀!!梅西足球制霸!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
邊個史官?
魯芬番黎9013幫拖未

我山長水遠推入黎
王心凌愛你
仲有佢啲姊妹
癲嘅 成日寫甜故 無睇世界頻好耐
我荊西戰場呢邊又係有個人叫魯芬
同一個黎!見佢勢力仲低過我就知未盡力
翻哂佢堆銅就岩嫁喇

有幸與之一戰
今日未睇連載
戰蒼穹
你講個勁盟應該係9003排第2嗰個
我個人覺得還好啦 未算好難打嘅

我個盟係而家9003排第一嗰個
以前咁多季都無霸業
試過好多次比人反骨 打翻轉頭
又試過盟友投降 對家幾個盟一齊攻我哋一個盟
又試過比人連出生州關口都打穿埋打到要圍城守割據
但係啲核心成員一路都無走到
堅持咗好多季 無霸業咪無霸業
最後上一季同人合作分到少少霸業位
之後又嚟咗一班高戰加盟
睇吓今季有無機會拎到霸業
Molamola 我哋冇霸業你都唔可以有

兩邊紫色盟嘅表現實在相差太遠
你嗰邊兵馬桶北伐 紅度唔高但活躍度高
我嗰邊有啲直情零存在感
到s9仲會做地奴 同你係後面拗地
盡左啦
火計
以我所知因為外交個時世界杯同多元一早抱左團, 搞到下面有幾個紫色既好早已經圍埋想抱大腿
結果亦因為咁抱左班農夫返黎, 剩低個d唔想人數差太大落左下三州, 反而活躍得多
btw李信未開季個時串串貢話下三州未開季就埋怨人少哭定先, 而家食左回力標
多p
抱個q大腿咩我地兩個紅色盟活躍度 紅度 裝備數量都唔夠下面兩個紅色高 加上農夫友盟拖累 撐到入中州已經係奇蹟

我開季前都以為今季穩點知人數同埋顏色表係呃人嘅

我都真係唔明 農夫學咩人玩挑戰 望住佢哋對話啲態度 好似從來未打過高強度賽季咁
其實應該整個農夫server俾佢地
佢地都無諗過要霸業既
始終未開季個時個個都唔知咩事, 見到有兩個紅盟抱埋咪一齊痴落去
加埋阿萬個名都吸到唔少人

btw我都無估過天仁紅度都咁高, 本身都知左州少打多諗住焦土被人打爆
挑戰都有唔少係被原本既盟拋棄之後自己組黎去挑戰渡餘生
報名多200金
牛絲好早就話左個顏色表係扼人
李信自己打完稻草人再食回力鏢
左洲唔夠200人都畀放落紅色 知咩料喇
例子?
佢地本身就柒架啦
諗住真係可以一組打一個盟
打豬仔就得
遷入去比人打返出黎 可能以前好勁既
呢家都只係晴媽的狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞