三國志 · 戰略版 (78)- 三國仝人敬賀!!梅西足球制霸!

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有63開始洗緊白
話大叔因為唔滿意原先個聯盟所以先轉去幫63
一早估到劇本係咁 收完對方錢當然不滿自己人
所以同63既盟打襯都係惡夢
惡夢既係
唔怕佢地活躍同紅度
係怕佢每次都分完聯盟之後會拉籠你其中一個盟友打到咁上下就投敵
就算做到盟友都唔好咁開心 佢會完季之後拉走你d核心 同你拆骨

呢個劇本係由s3聽到依家
無計
個個中小型服都想抱大腿
無骨氣咁轉陣營囉
不過唔好開季咁串
講到果600個我地夾慣夾熟,淨返1400個比晒你地啦,到唔夠打就話自己江怒同另一個盟廢 幫唔到手要200個俠打晒對面
講起63都算好彩 次次都係分到契弟幫佢地
官方親生仔
有季6服話主動挑機 官方都唔分比佢地
結果最後6服最後散埋
有啲仲去左抱63
第一次配前服,我真心以為台服第一盟會有嗰種風度,原來最後都係玩呢啲手段,搞到我月卡號都無癮,今季儲下白板穿滿紅戰報為主就算

夠薑出一隻俾我
果季我打韓服
6服係咁放風話會打63叫我轉服
結果係5打63
6打79
最主要係之前官方死都唔想10打63
到真係分無可分個時
分一次10打63 打一次
結果就前者成個服散晒 又棄左一推
之後官方咪唔夠膽分6打63
雖然依家都令到63好多人棄
最搞笑係 前幾季 都仲有63自己人出黎護航
依家比晴媽放棄左 人地組真正200人艦隊
無人再出黎講野
官方兌換碼﹕平安長樂

新/馬/泰/香港
https://welfare.qookkagames.com/convert#/
台灣
https://welfare.sialiagames.com.tw/exchange/#/

100金
我都好唔滿意,又無mycard派
挑戰模式其中一個問題黎
d 人成日話咩背刺好玩,真係勁on9,背刺都係益d 強盟
好野。聖誕節又派10蚊俾大家
比122打到頭痛
所以其實今季本來好多大盟都轉返普通
結果官方張d服人數收緊到仆街 搞到好多盟收唔齊自己友
應該下季好多服就收返齊自己人 玩返普通
講果個係得益果邊咪覺得好玩
果200人艦隊繼續護航嫁
未打之前見人地講到投降話唔打
63班人仲以為躺贏幾撚串
你都傻既, 唔用手段季季贏點會做第1強服
佢地都唔係要打機 要贏姐
有錢人會同你日日坐係度打咩
你見佢地全部機械人咁打, 次次都一堆黎一堆去就知佢地連玩都可能係比人玩, 人地有錢你吹得人脹咩, D錢點用人地既事

不過真係幾肉酸
聖誕節大家出去屌女好過玩三國啦
想笑佢地柒姐
600打1400
當果1400係垃圾咁推比人
點知依家唔夠人打
要邀請返班垃圾
佢地柒就一定係架啦, 冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽
對到佢地就真係唔好彩
又係考驗自己盟團唔團結既時候
季季都一樣劇本 睇到悶
渣嫁,你咩服
比個提示你!俘虜魯芬
容我張狂魯芬都唔敢俘!直接番鄉下鋤田算喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞