[KPOP] K-POP 2022討論區 (66)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
今次我好撚認同
https://youtu.be/Bsl00GnmsrM

痴線
Sullyoon💝咁近鏡頭都可以咁靚
真係完美 美暴了 瘋狂

Lily❤️‍🔥包米都唔細

聖誕快樂
逐一簽名及合照 好nice既天皇巨星
ningmen解咩
右上應該係一葉
呢個人工慘過譚仔姐姐
工場價
依度d dive post 1次張元英
我地me就要post返3次gigi
啲唯飯好鍾意幫自己作名
楊賢碩一審被判無罪

Mnet《Boys Planet》將於2023年2月2日韓國時間晚8點首播
22日公開的第一張mnet《Boys Planet》主題海報START展現了兩名少年面對著耀眼陽光的模樣。
《Boys Planet》是2023年在韓國國內播出的首個愛豆製作節目,從今年年初公開招募參加者開始,國內外K-POP粉絲和歌謠界都表現出了高度關注,在今年8月結束的公開招募中,包括韓國在內的亞洲、歐洲、美洲、中東等84個國家及地區的數千多名都提交了報名表,國內外229家經紀公司參加了此次公開招募。

開po啦搵人
男團年2023!
logic大師唔應該係度同我地呢d咁冇文化既人一齊上連登
前S.M.日本管理本部長將擔任HYBE日本新廠牌代表
HYBE日本新廠牌NAECO聘請了金正民擔任代表。金正民2007年進入S.M Japan,在約15年的時間里幫助東方神起、少女時代、SHINee、NCT127等組合在日本活動。他是日本娛樂現場經驗豐富的老手。金代表精通當地市場,因此受到了業界相關人士的高度評價。
金代表的經驗與成長為世界級企業的Hybe相遇,將創造出怎樣的積極協同效應備受期待。
又掘我地中小企角
已經唔夠人手我今日做冬都要OT
李泰容:以前帶我們的經紀人去hybe了
你以為係炮友網又真係幾好笑既
txt cb得一次都有咁既成績狗公司hybe
yeonhee先係
咁我相信起碼河英應該唔係造假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞