[KPOP] K-POP 2022討論區 (66)

1001 回覆
2 Like 16 Dislike
Zita哥你係出道粉,好資深
我係咪都要攞我出道前已經追緊newjeans出嚟打飛機
Le ssex 即將淪為棄團?
https://lih.kg/3062639
有人點名話minji係理想型,但冇人點名其他成員,我理解就係minji相比其他成員更吸引男性
你可以話我採樣sample細,但你nj台好似更細,同埋你又點知人哋係絲
我韓文就唔識,但我睇dcard ptt都係得minji有男user討論
上到hot search唔代表粉絲多㗎喎,只係代表多人識

我舞底真係超差,跳咁多年芭蕾又考級都唔夠你業餘跳三年jazz勁,呢度係得你先可以分simple同complex,你快啲開班教我一定嚟,最好可以上埋台表演俾我哋呢班loser見識下
你咪話我咩唔夠講就乜乜乜,而家你又轉去鬥資深既係點?

不如返去講返男女飯喇唔好走。
https://www.allkpop.com/article/2022/09/these-are-the-female-idols-who-are-popular-with-women-according-to-netizens
Hanni>dani>haerin>minji>忙內

歡迎採樣
我發覺你好鐘意自己摑自己。

我點知佢地係絲?
咁你又點知係男user?

業餘前業餘後,你係pro?
洗乜教,唔識跳既都分得到。去睇返三個人跳嗰段野既片,再睇下你當時係點講?仲係唔認衰既先開個post研究下ok?
我諗我都係文盲,唔係好睇得明你第一句係講緊乜柒

https://theqoo.net/2607510127
成隊newjeans都係女粉多過男粉,咁minji一定係女粉多過男粉,但你係講緊佢女粉係全隊最多
newjeans女粉比例有成78%,但haerin銷量最高都夠證明minji唔係全隊最多女粉絲
但以我地嗰位職業舞女既要求,要影張你下面既相,貼上黎我地先知你男定女。
咁英文呢,Allkpop.com 個篇野個標題咪好清楚囉:
These are the female idols who are popular with women according to netizens
我唔係鐘意自己摑自己,係冇你咁夠姜會幫自己戴高帽啫,可能你真係隱世高手newjeans站長呢
dcard冇咁多變性人,人哋和諧社會
我唔係pro,你又話唔識跳嘅都分到,啫係我都應該分到,咁你憑咩話我錯
對唔住可能我係文盲,睇唔明你呢啲邏輯達人
唔明我嗰句講乜柒?
唔緊要喇有其他人睇得明就ok。

點呀,答下我你點知係男user喇,唔好又走左去先得架。
我都叫你睇番三個人條片先再講囉,其實我係比緊機會你,因為真係一眼就睇得出你係錯。信我喇乖,去睇完先再講。
我英文冇你咁好
但人哋淨係話佢地popular with women,冇話more popular among women 或most popular among women
所以你點結論出佢係全隊女粉最多
同埋allkpop出名鳩寫、未證實就寫新聞,你喺reddit post allkpop會俾人屌
Zita哥你真係資深飯
ok喇你係都要兜到咁難睇,我貼出黎,睇下其他人英文有無你咁勁。

Zita哥你好勁,一眼就睇出我錯,我用嗮兩隻眼loop咗過百次都睇唔出我老婆跳得有幾complex
po返條片上嚟幫手宣傳下先
https://youtu.be/CczAbtfElgk?t=135
自己篤手指就係事實,我貼個source就係9up。
用番你嗰套兜法,佢9up開唔代表呢篇都一定係9up,right?

點呀,我當你睇到既先係堅料,但你仲未答我你點知係男user?叫左你唔好走。
衰左扮失憶?
不如搵埋當時你當時講左d乜,我先指番你衰咩喇ok?(懶得search)
你自己讀下allkpop個article啦,冇數據,連source都冇,佢點寫都得啦
allkpop又出名鳩寫臭名昭著,你都好意思放上嚟當source
同埋咪講咗dcard冇變性風氣,粉頭99%都係真絲男頭99%都係真巴,而ptt本身就多男user
我都唔記得我講咗啲咩喎,不如你話返俾我知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞